|

Instagram'da dikkat çeken yenilik!

Popüler fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram'a yeni bir özellik geldi. Daha önce Facebook ve Twitter'da da görülen özellik, son güncelleme ile Instagram'da uygulanmaya başladı. Instagram'ın takipçi listesinde artık ortak arkadaşlar ve popüler isimler karşımıza çıkıyor.

YENİSAFAK.COM.TR/AYŞE ÇOLPAN
00:00 - 18/08/2014 Pazartesi
Güncelleme: 10:59 - 18/08/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Instagram'da dikkat çeken yenilik!
Instagram'da dikkat çeken yenilik!

Aylık aktif kullanıcı sayısı hızla artan popüler uygulama Instagram'a Haziran ayında 10 yeni özellik gelmişti. Son değişikliklerin ardından Instagram'da bir yeni özellik daha görüldü. Facebook'taki 'Tanıyor olabileceğiniz kişiler' bölümü ile benzeşen Instagram'ın yeni özelliği, Twitter'da da 'Kimi takip etmeli' başlığı altında çıkıyor. Popüler bir ismi takip ettiğinizde aynı sayfa içerisinde benzer ünlü isimler listesi oluşuyor. Sayfadan çıkmak zorunda kalmadan yeni isimleri takip edebilirsiniz. Binlerce takipçisi olan kullanıcılar, bu bölümde ön planda yer alıyor.

ANDROİD VE IOS'A GELDİ

Android ve iOS işletim sistemine sahip tüm telefonlarda görülen 'Önerilenler' bölümü geçtiğimiz hafta kullanıcılar tarafından fark edildi. Güncellemelerin ardından otomatik olarak karşımıza çıkan yeni özelliği kullanmak istemeyenler için pratik kapatma sekmesi sayfanın sol yanında bulunuyor.

10 yıl önce