|

İnternet bağımlısı kocasının elini kesti

Cihan
00:00 - 28/08/2007 Salı
Güncelleme: 15:46 - 28/08/2007 Salı
Yeni Şafak
İnternet bağımlısı kocasının elini kesti
İnternet bağımlısı kocasının elini kesti

Çin'in güneybatısında yaşayan bir kadın, kendisiyle ve ailesiyle yeteri kadar ilgilenmeyen internet bağımlısı kocasının sağ elini kesti.

Chongqing Evening News gazetesinin haberine göre, Chengdu şehrinde yaşayan Jian Ming, internet kafe bağımlılığından dolayı karısı He Ling ve yeni doğan bebekleriyle az vakit geçirmeye başladı. Sık sık kavga eden karı kocanın durumu her geçen gün biraz daha kötüye gitti. İnternet bağımlılığından kurtulamayan Jian, kazandığı paranın büyük kısmını kafelerde harcamaya başladı. Kötü durumu durdurmak isteyen Jian, en sonunda karısına söz vererek, ailesiyle daha fazla ilgileneceğini söyledi.

Haberde, Jian'ın sözünde durmayarak internet kafelerde başka kadınlarla sohbet ettiğini gören He Ling'in cinnet geçirdiği ve kocasının sağ elini satırla kestiği belirtildi.

Hastaneye kaldırılan Jian, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kafede internete dalmıştım. Bir anda sağ elimde bir uyuşukluk ve dayanılmaz bir acı hissettim. Mouse imleci ekranda hareket etmiyordu. Sağ elim mouse'un üzerinde kalmıştı ve kolumdan kan fışkırıyordu" dedi.

Olayın ardından doktorlar, Jian'ın sağ elini başarılı bir ameliyatla yerine dikerken, He Ling polis tarafından tutuklandı. Haberde ayrıca, Jian'ın karısından şikayetçi olmadığı belirtilirken, Chengdu Mahkemesi'nin son kararı başka bir tarihe ertelediği ifade edildi.

17 yıl önce