|

İnternette ticaret yapmak çok kolay

TTNET-Bilginet işbirliğiyle, TTNET müşterilerine avantajlı fiyatlarla sunulan 'KOBİ e-ticaret' ve 'Eko e-ticaret' paketleri, 7/24 satış yapma imkanı, verimlilik, düşük maliyet ve rekabet avantajı sağlıyor.

Melih Bayram Dede
00:00 - 1/10/2012 Pazartesi
Güncelleme: 23:17 - 30/09/2012 Pazar
Yeni Şafak
İnternette ticaret yapmak çok kolay
İnternette ticaret yapmak çok kolay

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, Bilginet Bilişim Teknolojileri şirketi ile yaptığı işbirliğiyle yepyeni bir kampanya başlattı. TTNET'in avantajlı fiyatlarıyla sunulan 'e-ticaret paketleri' ile çevrimiçi dükkan açan kullanıcılar, elde ettikleri rekabet avantajıyla pazarda daha hızlı büyüme avantajını yakalayabilecekler. E-ticaret paketleri ile 7/24, zamandan ve mekandan bağımsız hareket ederek geniş kitlelere ulaşma şansı elde eden TTNET'liler, iş süreçlerini etkinleştirerek günlük işlerin takibinde verimlilik elde edebilecek.

KURULUM ÜCRETSİZ

KOBİ ya da EKO e-ticaret paketlerini satın alan TTNET müşterileri, e-ticaret yazılımı sayesinde, çevrimiçi dükkanlarını farklı tema alternatifleri arasından seçtikleri görsellikte müşterilerinin beğenisine sunabilecekler. Buradan çevrimiçi ürün, sipariş ve satış yönetimi yapabilecekler. E-ticaret yazılımı; ücretsiz paket kurulumu yer alan paketler TTNET'lilere özel avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşacak.

Sosyalleşirken kazanın

Paylaşım Teknolojileri A.Ş tarafından hayata geçirilen ShareBugg adlı mobil uygulama, gün içerisinde yaşanan deneyimleri sosyal medyada paylaşmayı kolay, hızlı ve eğlenceli hale getiriyor. Kurucuları tarafından hem tüketicilerin hem de markaların kazanç elde etmesini amaçlayan bir teknoloji üretmek üzere yaratılan ShareBugg; kişilerin yaptığı alışverişten yediği yemeklere, gezdiği müzelerden gittiği tatillere kadar Facebook üzerinden arkadaşları ile o deneyimi yaşadığı anda iletmesini sağlayan, indirimler ve hediyeler kazandıran bir mobil paylaşım uygulaması.



11 yıl önce