|

İşte dünyanın en ince tableti

Teknoloji devi Dell, dünyanın en ince tabletiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

.
00:00 - 16/09/2014 Salı
Güncelleme: 17:22 - 16/09/2014 Salı
Yeni Şafak
İşte dünyanın en ince tableti
İşte dünyanın en ince tableti

Telefon üreticilerinin geneline baktığımızda, incelik konusuna büyük önem verdiklerini görüyoruz. Ama öyle görünüyor ki, hemen hepsi, Dell'in ürettiği yeni cihaz karşısında "kalın" kalıyorlar.

iPad Mini hatta ve hatta Samsung'un 6.6 mm kalınlığa sahip Galaxy Tab S'inden bile ince bir cihazdan bahsediyoruz... Venue 8 7000 Serisi, Dell'e göre dünyanın en ince tableti. Sadece 6 mm'lik kalınlığa sahip olan ürünü esas muazzam kılan özelliğiyse, Quad HD çözünürlük destekli OLED ekrana sahip olması.

Tablet, piksel başına 359 ppi gibi yüksek bir derinlik sunuyor ki bu sayede Apple'ın Retina Display'in 326dpi'lik kalitesini bile sollamayı başarıyor. Android ile bezenmiş olan cihaz, Intel'in RealSense "depth camera" özelliğinden faydalanarak, 2 boyutlu görüntüleri, 3 boyutlu şekilde algılamamıza olanak sunuyor.

Venue 8 7000, Intel'in ürettiği Atom Z3500 işlemci üzerine kurulu ve 4G LTE bağlantısını tam anlamıyla destekliyor. Çıkış tarihi için kesin bir açıklama gelmediği gibi "Noel sezonunda" raflarda olacağı hakkında bilgiler sızmış bulunuyor.

10 yıl önce