|

Kol saatiyle görüntülü konuşun!

00:00 - 28/07/2009 Salı
Güncelleme: 17:05 - 28/07/2009 Salı
Yeni Şafak
Kol saatiyle görüntülü konuşun!
Kol saatiyle görüntülü konuşun!

LG Electronics tarafından üretilen, dünyanın ilk dokunmatik ekranlı ve kol saati şeklindeki 3G telefonu, Türkiye'de satışa sunuluyor.

Dünyanın ilk 3G kol saati telefonu LG GD910, Ağustos ayında dünyayla aynı anda Türkiye'de Turkcell iletişim merkezlerinde tüketicilerle buluşacak.

İlk kola takılabilir 3G telefonu olan LG GD910 saat telefon (watchphone), bluetooth kulaklığı ile birlikte satışa sunulacak.

Dokunmatik ekranlı arayüzü ve video görüşmeleri için yerleşik kamerayla birlikte sunulan saat telefon, görüntülü konuşmanın yanında bir cep telefonunun sahip olduğu tüm özellikleri içeriyor. 7.2 Mbps 3G HSDPA uyumluluğuyla donatılan ürün ile yüksek hızda veri aktarımı yapmak da mümkün olacak.

3G uyumlu LG GD910 saat telefon görüntülü konuşma dışında sesli arama, MP3 çalar, mesaj gönderme gibi cep telefonlarında bulunan tüm özelliklere de sahip. LG GD910 deri kayışı ve ince tasarımı ile şık bir aksesuar görünümünde.

Uzun yıllar süren araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucu olan bu tasarım harikası saat telefon bin 999 TL fiyatla Türk tüketicilerinin beğenisine sunulacak.

15 yıl önce