|

Microsoft, iş ortaklarını ödüllendirdi

00:00 - 24/12/2008 Çarşamba
Güncelleme: 10:01 - 24/12/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Microsoft, iş ortaklarını ödüllendirdi
Microsoft, iş ortaklarını ödüllendirdi

Microsoft Türkiye İş Ortakları Ödülleri sahiplerini buldu. Microsoft Türkiye, iş ortaklarının başarısını, 34 farklı kategoride verdiği ödüllerle kutladı. Ödül töreninde konuşan Microsoft Türkiye Genel Müdürü Çağlayan Arkan, Microsoft Türkiye ve iş ortaklarının oluşturduğu “ekosistemin” büyümesinin, bilişim sektörünün güçlenmesi ve Türkiye için daha fazla katma değer yaratılması anlamına geldiğini söyledi.

Arkan, geçen yıl sektör ortalamasının üzerinde gerçekleştirdikleri performansın bu yılın ilk yarısında da hız kaybetmediğini dile getirerek, şunları kaydetti:

“7 bini aşkın bilişim şirketinden oluşan Microsoft Türkiye ekosistemi, ülke ekonomisine katkı sağlayan çözümleri ve ürünleriyle ülkemizin bilişimle kalkınmasına katkı vermeye devam ediyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de işletmeler kriz dönemlerini öncelikle maliyetlerini azaltarak atlatmaya çalışıyor. Biz de sunduğumuz teknolojik çözümlerle maliyet tasarrufu sağlayarak şirketlerin verimliliklerini artırmalarına destek oluyoruz. Microsoft teknolojileriyle başarılı projeler ortaya koyan iş ortaklarımız, şirketlerimizin krize karşı direnç kazanmasını ve rekabet güçlerini artırmalarını sağlıyor. Bu nedenle, tüm güç koşullara karşın hem kendileri hem de müşterileri açısından başarılı projeler geliştiren iş ortaklarımızı kutluyorum.” Amaçlarının, Türkiye'nin tüm kurumlarında bilginin ve teknolojinin ön plana çıkması ve Türkiye'nin eğitim, istihdam, sağlık ve benzeri sorunlarını, bilişim sektörünün öncülüğünde çözebileceği gerçeğinin her kesimde benimsenmesi olduğunu vurgulayan Arkan, “Microsoft ekosistemi ve bilişim sektörü olarak bizler bu yönde yapacağımız çalışmalarla Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olmayı hedefliyoruz” dedi.

ÖDÜL ALAN İŞ ORTAKLARI

Bilge Adam Bilgisayar, Tradesoft, Comel İletişim, İndex Bilgisayar, Arena Bilgisayar, Casper Bilgisayar, Data Teknik Bilgisayar, ETG Bilgisayar, Oyak Teknoloji (Oytek), Nebim Neyir Bilgisayar, 4T Sağlık ve Bilgi İşlem Hizmetleri, Ekspa Bilgisayar, Proline Bilişim Sistemleri, Data Market Bilgisayar Hizmetleri, Omni Teknoloji Bilgisayar, Konsept Bilgisayar, Viva Bilgisayar, 4S Bilgisayar, E-Çözüm Proje ve Danışmalık Hizmetleri, Probil Bilgi İşlem Destek ve Danışmanlık, Innova, Teknosa, Vatan Bilgisayar, Penta Bilgisayar, Sebil Bilgisayar, Nesa Bilgisayar, Yücel Elektrik ve Elektronik, Çözüm Yazılım ve Polen Bilgisayar ödül alan şirketler olurken, “Yılın Satıcısı Ödülü”ne Didem Çelik Gülpınar ve Öznur Genç layık görüldü.

15 yıl önce