|

Microsoft''tan isim değişikliği

Microsoft''un akıllı telefonlarda isim değişikliğine gideceği öne sürülüyor. Sızan bazı fotoğraflara göre, şirketin işletim sistemi ile çalışan yeni akıllı telefonlar, piyasaya bu yeni isimle sürülecek.

.
00:00 - 15/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 17:44 - 15/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Microsoft''tan isim değişikliği
Microsoft''tan isim değişikliği

Teknoloji devlerinin mücadelesine sahne olan akıllı telefon sektörü önümüzdeki günlerde biraz daha kızışacağa benziyor.

Sektörün önemli markaları Apple ve Samsung''un yeni akıllı telefonlarını tanıtmalarının ardından Microsoft''un da bu kulvarda farklı bir strateji izleyeceği sıklıkla dile getirilen iddialar arasında. İddialara göre, ABD merkezli teknoloji devi, Windows işletim sistemine sahip yeni akıllı telefonlarda bir marka değişikliğine gidecek ve bundan sonra bu cihazlar sadece ''Windows'' adını taşıyacak.

Microsoft''un işletim sistemine sahip olan GoFone GF47W''ye ait olduğu düşünülen ve sızdırılan fotoğraflara göre, GoFone GF47W, bu yeni isim ile piyasaya sürülecek ilk akıllı telefon olacak. Ortaya atılan iddialar hakkında Microsoft, henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Sızan fotoğrafların ardından Microsoft''un şu ana kadar kullandığı ''Windows Phone'' ismini terk edip sadece ''Windows'' adını kullanacağına ise, kesin gözüyle bakılıyor.


10 yıl önce