|

NFC'li cebiniz varsa KGS cihazına gerek yok

Cep telefonlarının teknik özellikleri arasına yeni yeni katılmaya başlayan Yakın Alan İletişimi (NFC) telefonları temassız işlem için kullanmamızı sağlıyor. Turkcell'in yeni telefonu T11 de NFC özelliğiyle hem KGS cihazı hem de kredi kartı olarak kullanılabiliyor.

Melih Bayram Dede
00:00 - 30/01/2012 Pazartesi
Güncelleme: 00:01 - 30/01/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
NFC'li cebiniz varsa KGS cihazına gerek yok
NFC'li cebiniz varsa KGS cihazına gerek yok

Mobil cihazlarda yükselen trendlerden biri Yakın Alan İletişimi (NFC). NFC teknolojisi sayesinde akıllı cihazlar temassız işlemlerde kullanılabiliyor. Cep telefonunuzu temassız kredi kartı ya da köprü ve otoyollardan geçişte KGS cihazı olarak kullanabiliyorsunuz. Turkcell, yeni Android telefonu Turkcell T11 de NFC teknolojisiyle tüm bu özelliklere sahip. Ayrıca Turkcell'in mobil ödeme sistemi Cep-T Cüzdan uygulaması ile temassız işlem ve mobil cüzdan olanağı da sağlıyor.

ZTE TARAFINDAN ÜRETİLDİ

Şimdiye kadar akıllı telefon deneyimi yaşamamış kullanıcılar için ekonomik bir seçenek olan T11, 389 TL gibi sürpriz bir fiyattan satışa sunuldu. ZTE işbirliği ile üretilen Android 2.3.5 işletim sistemi ile gelen Turkcell T11, 2.8 inç boyutunda 320x240 (QVGA) çözünürlüklü dokunmatik ekrana ve 3.2 MP dijital zoom'lu kameraya sahip.

SADECE 100 GRAM

Yaklaşık 100 gramlık hafif bir telefon olan T11'in 256MB RAM'i ve sanal QWERTY klavyesi bulunuyor. Wi-Fi, GPS alıcısı, sesli arama ve sesli mesaj, MP3 çalar, Push e-posta,16 GB Micro SD destekli (cihazla birlikte 2 GB bellek geliyor) ve döndürülebilir ekran gibi özelliklere sahip Turkcell T11, kutudan yüklenmiş olarak çıkan pek çok Turkcell uygulaması ile de kullanıcısının hayatını kolaylaştırıyor ve değer katıyor.




12 yıl önce