|

Projektör ve laptop bir arada!

Tablet bilgisayarınız aynı zamanda pratik bir projektör olsun ister miydiniz? İşte Lenovo yeni cihazı Yoga Tablet 2 Pro ile bunu sunuyor.

.
00:00 - 13/10/2014 Pazartesi
Güncelleme: 17:18 - 13/10/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Projektör ve laptop bir arada!
Projektör ve laptop bir arada!

Lenovo''nun en yenilikçi ürünlerinden biri diyebileceğimiz ''Yoga Tablet 2 Pro'' modeli, 13.3 inç ekranlı bir Android tablet. 8 watt JBL ses sistemine sahip tabletin en büyük özelliği yan tarafında bir Pico projektör olması. Böylece tableti anında film izlemek için bir video projektöre çevirebiliyorsunuz. Tabii sunumlar ve aile fotoğrafları için de çok pratik.

Firma bu ürünü aktör Ashton Kutcher ile birlikte tasarlarken, günümüz teknoloji kullanıcılarının video ve oyunları ne kadar çok sevdiğini düşünerek yola çıkmış. Böylece kişisel bilgisayar ürünleri genelde masaüstünden uzaklaşıp portatifliğe yönelirken, Lenovo farklı bir açıdan bakıp mobil bir üründen portatif bir TV yaratmış.

Yoga Tablet 2 Pro cihazda 2560 x 1440 çözünürlükte quad-HD ekran, Intel Atom işlemci, 2 GB bellek ve 32 GB depo alanı bulunuyor. Android 4.4 Kit kat işletim sistemi ve 64 GB''a kadar büyüyebilen microSD desteği mevcut. Yan tarafındaki Pico projektör istediğiniz yüzeye 16:9 oranlı 50 inç büyüklüğünde görüntü yansıtabiliyor. Tablet projektör olarak kullanılmadığında 15 saat, video yansıtmak için kullanıldığında ise 3 saat gibi bir batarya ömrüne sahip.

10 yıl önce