|

Savaşın akışını değiştirin

Melih Bayram Dede
00:00 - 27/01/2008 Pazar
Güncelleme: 18:58 - 27/01/2008 Pazar
Yeni Şafak
Savaşın akışını değiştirin
Savaşın akışını değiştirin

Savaş oyunları alanında, kendince başarılı bir savaş oyunu olan 'Medal of Honor Airborne', havadan II. Dünya Savaşı'nın akışını değiştirmek için sarsıcı yer saldırıları gerçekleştiren askerlerin yerine geçtiğimiz bir oyun.

Üstlerimizi tarafından bize verilen her bir göreve Alman/Japon ittifakı tarafından kontrol edilen savaş alanlarının yukarısında başlayacak ve tarihin en büyük hava operasyonlarına damgamızı vuracağız.

C-47 nakliye uçağından atladığımız anda vereceğimiz her karar kaderimizi belirleyecek. Havadayken paraşütümüzü kontrol ederek ineceğimiz yeri seçebilir ve stratejik avantaj kazanabiliriz.

İttifak kuvvetlerinin beklemekte olduğu önerilen iniş alanlarına ulaşmak için yeşil dumanları takip edebilir veya çatılara ya da balkonlara inerek tek başınıza devam edebiliriz. Görevimizi yerine getirirlen yapmamız gereken en önemli şey, stratejinizi dikkatli kurmak.

Oyundaki görevlere seçeceğimiz iniş noktasının savaşın gidişatını etkileyeceği, düşman bölgesine yapacağımız paraşütle atlama ile başlayacağız.

Yere indiğimizde devasa, serbest dolaşımlı ortamlarda dilediğimiz gibi hareket edebilecek ve düşmanlarla çatışıp, görevleri istediğimiz sırada tamamlayabileceğiz.

Oyundaki tüm ortamlar Avrupa Savaş Sahnesine sadık kalınarak hazırlanmış. Savaş mekanı olarak, isterseniz yerlerde, ister çatılarda, balkonlarda, kulelerde, harabelerde veya doğal coğrafi oluşumlar kullanılabiliyor.

16 yıl önce