|

Teknoloji zirvesi Webit başlıyor

Küresel ölçekli teknoloji zirvesi Webit Kongresi, yarın Haliç Kongre Merkezi'nde başlayacak. Dijital platformlarla teknoloji dünyasının liderlerini ağırlamaya hazırlananan Webit Kongresine 10 bini aşkın katılımcı bekleniyor.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 30/09/2014 Salı
Güncelleme: 16:35 - 30/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Teknoloji zirvesi Webit başlıyor
Teknoloji zirvesi Webit başlıyor

Webit Kongresi, dijital platformlarla teknoloji dünyasının liderlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Etkinliğe 100'ün üzerinde ülkeden 10 bini aşkın katılımcı ile 200'den fazla konuşmacının katılması bekleniyor. Etkinlikte düzenlenecek panellerde teknoloji liderleri bir araya gelerek sanal ekosistemin geleceğini tartışacak.

Teknolojinin geleceğine ilişkin öngörüler konuşulacak

Telekomünikasyon, teknoloji ve pazarlama dünyası paydaşları, sosyal medya, yazılım teknolojileri, big data, veri koruma teknolojileri gibi birçok alanda görüş bildirecek. Uluslararası konuşmacıların sahne alacağı oturumlarda teknolojinin geleceğine ilişkin öngörüler de paylaşılacak.

Teknoloji tutkunlarına iş geliştirme ve tanınma olanağı sunan kongre, tüm katılımcılarına sektör liderleriyle temasa geçme fırsatı sunacak. Global 6. Webit Kongresi'nde bu yıl "Dijital Pazarlama & İnovasyon Konferansı" ve "Geleceğin Liderleri Teknoloji Zirvesi" olmak üzere iki tema söz konusu.

Etkinliği Anadolu Ajansı, Venture Beat, Forbes, The Economist, Wall Street Journal, TechCrunch, Mashable, Wired, The Guardian, CNN gibi pek çok önemli basın kurumundan yerli ve yabancı 300'den fazla akredite basın mensubu takip edecek.

İki ana bölümde kurgulanıyor

Uluslararası katılıcımların yoğunluğuyla anılan kongre, bu yıl "Digital Marketing Zone" ve "Tech Zone" olarak iki ana bölümde kurgulanıyor.

"Dijital Pazarlama ve İnovasyon Expo" alanı

İlk ana başlık olan "Digital Marketing Zone" altında gerçekleşecek olan "Dijital Pazarlama ve İnovasyon Konferansı" kapsamında binlerce yerel ve ulusal reklam temsilcisi, reklam ajansları, yayıncılar, pazarlama teknolojileri geliştiricileri ve bu alanda fırsat gören pek çok startup firma temsilcisinin bir araya gelmesi bekleniyor.

Kongrenin "Teknoloji" ana başlığı altında ise "Geleceğin Liderleri Zirvesi", "IoT Hackathon" ve "Founders Games" alanı gibi üç bölüm dikkati çekiyor.

Webit Kongresi biletleri daha önce olduğu gibi bu yıl da Red Pass, Blue Pass, Gold Pass ve Platinum Pass olmak üzere 4 farklı kategoriden satışa çıkarıldı.

Bilişim dünyası için oldukça önemli bir etkinlik olan kongreyi geçen yıl 170 binden fazla kişi online olarak takip etmişti. Geçen yıl 2 gün boyunca 26 binden fazla tweet içeriğinde bahsi geçen kongrenin, bu yıl da sosyal medyada gündem oluşturması bekleniyor.


9 yıl önce