|

Tivibu ile ayda 1 liraya 61 kanal

TTNET; "Tivibu" ile 61 ayrı kanalı ayda 1 liraya izleme imkanı sunuyor. Tivibu ile canlı yayın bile durdurularak kaldığı yerden izlenebiliyor.

Melih Bayram Dede
00:00 - 24/02/2010 Çarşamba
Güncelleme: 12:05 - 24/02/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Tivibu ile ayda 1 liraya 61 kanal
Tivibu ile ayda 1 liraya 61 kanal

TTNET, 2010 yılı itibariyle iletişim teknolojilerinin sembolü olan televizyon, internet ve cep telefonunu sahiplenerek, müşterilerine iletişimin her alanında ürün ve servisler sunmaya hazırlanıyor. EVET vizyonu kapsamında hayata geçirilen ilk servis ise “Tivibu” oluyor.


61 ayrı kanalı ayda sadece 1 TL'ye ve üstelik Tekrar İzle, Durdur İzle özellikleriyle birlikte izleme fırsatı sunan; ayrıca Seç İzle özelliği kapsamında yerli ve yabancı filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk, yaşam ve eğlence programları gibi farklı türde içeriğe ulaşma imkanı tanıyan Tivibu, TTNET müşterilerinin hizmetine sunuldu.


Tivibu'nun tanıtım toplantısında konuşan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 2010 yılı itibariyle TTNET için yeni bir dönemin başladığını ve artık internet servis sağlayıcısı olmanın ötesine geçtiklerini belirtti. Yılmaz, “TTNET, 2010 yılı itibariyle televizyon, internet ve telefon servisleriyle, müşterilerinin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayacak.


İnternet tarafında, sabit genişbant (ADSL, VDSL2, WiFi, Metro Ethernet) ve mobil genişbant (3G) hizmetlerimizin yanı sıra katma değerli ürün ve servislerimizi de sunmaya devam edeceğiz” dedi. “TTNET ile her şey mümkün” diyen Yılmaz, Tivibu'nun TTNET'in EVET vizyonunun ilk servisi olduğunu ve televizyon ile sinemayı taşınabilir hale getiren, devamlı olarak yeni içeriklerin eklendiği, yaşayan ve sürekli gelişen bir platform olduğunu belirtti.


Hayata geçirilen Tivibu servisinin detaylarını aktaran TTNET Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Onuk ise; “Televizyon ve sinemayı taşınabilir hale getiren Tivibu ile internet üzerinden birçok TV kanalına ulaşabilir; yerli ve yabancı filmleri, popüler dizileri, belgeselleri, çocuk, yaşam ve eğlence temalı programları dilediğiniz yerden, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Tivibu'yu kullanabilmek için www.tivibu.com.tr üzerinden masa üstü yazılımını bilgisayarlarınıza yüklemeniz yeterli” dedi.


Onuk, Tivibu'nun, canlı yayını durdurma ve aynı noktadan izlemeye devam etme özelliği bulunduğunu ifade etti. Seçilen programların yayınlandığı günden itibaren bir hafta boyunca da izlenebileceğini belirten Onuk, kullanıcıların geniş bir film arşivi içerisinden seçim yaparak diledikleri filmi anında seyredebileceklerini de belirtti. Onuk: “Bugün 61 kanal ile hayata geçirdiğimiz Tivibu'da, kanal sayısı her geçen gün artmaya devam edecek” dedi.


Tivibu Servisi Aylık 1 TL'den başlıyor

Tivibu'da Standart ve Standart Plus olmak üzere iki farklı üyelik türü bulunuyor. Standart Paket içerisinde, yerli ve yabancı televizyon kanalları ve Tekrar İzle ile Durdur İzle özellikleri bulunuyor.


Standart Plus Paket'te ise Standart Paket'e ilave olarak, yerli ve yabancı filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk, yaşam ve eğlence programları gibi farklı türde içerikleri kapsayan Seç- İzle özelliği de yer alıyor.


Nisan sonuna kadar Tivibu Standart Plus Paket üyeliği ayda sadece 1 TL olacak.


Ayrıca 30 Nisan'a kadar Tivibu üyesi olan TTNET müşterileri, 1 Mayıs'tan itibaren 31 Aralık'a kadar Standart Paket için 1 TL, Standart Plus Paket için ise yalnızca 4 TL ödeyecekler.


Kirala-İzle içerisinde yer alan film fiyatları lansman kampanyası süresince 50 kuruş ile 3 TL arasında değişiyor.


TTNET ADSL aboneleri, www.tivibu.com.tr adresinden, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri kanalı aracılığıyla veya tüm Türkiye'deki Türk Telekom ofis ve bayilerine başvurarak Tivibu üyesi olabilecek.


Tivibu neden farklı?

■ Tivibu'dan yararlanmak için internet bağlantısı yeterli!

■ Tivibu ile yerli ve yabancı birçok TV kanalına ulaşılıyor ve TV'de yayınlanmış bir program, yayınlanma tarihinden itibaren 1 hafta boyunca istenilen zamanda, istenilen yerden, istenildiği kadar izlenebiliyor!

■ Tivibu, canlı TV yayınını durdurma, tekrar kalınan yerden izleme imkanı veriyor!

■ Tivibu aynı zamanda film, dizi, yaşam & eğlence, belgesel, çocuk gibi farklı türde birçok videonun bulunduğu zengin video içeriği sunuyor!

■ ShortsTV, Trace, i-Concerts,C-Music, Body in Balance, My Zen gibi TV kanalları Türkiye'de ilk defa Tivibu'da yayınlanıyor!

14 yıl önce