|

TT Arena''ya süper internet

Taraftarların stadlarda en önemli anlarını sosyal ağlarda paylaşmak istediklerinde yaşadıkları iletişim sorunu çözülüyor. TTNET ile GS el ele verdi ve taraftara kablosuz internet desteği geldi

Melih Bayram Dede
00:00 - 26/08/2014 Salı
Güncelleme: 22:49 - 25/08/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
TT Arena''ya süper internet
TT Arena''ya süper internet

Stadyumlarda yoğun mobil internet kullanımı sırasında cep telefonlarının internet bağlantılarının yavaşlaması, zaman zaman da hizmet veremez hale düşmesi taraftarın tepkisine neden oluyordu. Taraflar, stadlarda yaşadıkları en güzel anları, keyif veren golleri, özetle mutlu anlarını Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal ağlarda paylaşmak istediklerinde bunu şebeke yoğunluğu nedeniyle gerçekleştiremiyordu. TTNET ve Galatasaray, bu sorunu çözmek için ele ele verdi ve Türk Telekom Arena''da fiber internet altyapısıyla yüksek hızda internet erişimi sunan ''GS TTNET WiFi'' hizmetini başlattı.

GS TTNET WIFI DEVREDE

Geçtiğimiz günlerde tarafları mutlu edecek bu gelişmenin imza töreni gerçekleştirildi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya''nın katılımıyla düzenlenen toplantıda, ''GS TTNET WiFi'' hizmetiyle ilgili bilgiler ilk kez kamuoyuyla paylaşıldı. 2014-2015 sezonunda başlayacak ve 2019-2020 futbol sezonu bitimine kadar sürecek işbirliği ile ''GS TTNET WiFi'' kablosuz internet hizmeti, Türk Telekom Arena Stadyumu''nda oynanacak tüm karşılaşmalarda aktif olacak.

5. NESİL HIZLI BAĞLANTI

Basın tribünü ve localardaki misafirlerin ücretsiz kullanacağı ''GS TTNET WiFi'' hizmetinden TTNET aboneleri, internet paketleri dahilindeki hediye WiFi dakikaları ile faydalanabilecekler. TTNET abonesi olmayan kullanıcılar da kredi kartları ile ön ödemeli paket satın alarak bu servisten yararlanabilecek. 5. nesil WiFi teknolojisi sayesinde Türk Telekom Arena''da, aynı anda binlerce taraftar, birçok farklı cihaz ile 400 Mbps''ye kadar varan hızlarda internete bağlanacak.


10 yıl önce