|

Turizm fırsatları kulübü: Piriveta

Melih Bayram Dede
00:00 - 27/12/2010 Pazartesi
Güncelleme: 17:00 - 26/12/2010 Pazar
Yeni Şafak
Turizm fırsatları kulübü: Piriveta
Turizm fırsatları kulübü: Piriveta

Piriveta, 'Tatil bir lüks değil, gereksinimdir' fikrinden yola çıkarak üyelerimize lüks tatil fırsatlarını ulaşılabilir bir ücretle sunmak için yola çıkan bir proje.

Türkiye'nin ilk ve tek üyelere özel indirimli turizm fırsatları kulübü olan Piriveta, Türkiye'den ve tüm dünyadan cazip turizm olanaklarını çok özel indirim fırsatlarıyla sunuyor.

Tesislerden ve turizm ofislerinden tek başınıza elde edemeyeceğiniz fiyatları size Piriveta getiriyor. Sadece yurt içi değil; yurtdışı gezilerini de indirimli fırsatlarla sunuyor.

Yurt içi ve yurt dışı otel fiyatlarına en avantajlı fiyatlarla ulaşmak için Piriveta'ya üye olmak gerekiyor. Sunulan fırsatlardan yalnızca Piriveta üyeleri yararlanabiliyor.

Piriveta'ya üye olmak ücretsiz. Piriveta'nın sunduğu fırsatlar web sitesi üzerinden ve üyelere gönderilen e-postalar aracılığıyla duyuruluyor.

Piriveta'daki fırsatların her biri yalnızca belirli bir süre için satışta kalıyor. Bu süre içerisinde fırsat belirli sayıda Piriveta üyesinin satın almasıyla gerçekleşiyor ve aktive oluyor.



***


13 yıl önce