|

Twitter'a Türk rakip: Twayster!

Bir grup Türk girişimci tarafından geliştirilen yerli sosyal paylaşım sitesi Twayster , Twitter'a rakip Türk projesi olarak hayata geçirildi.

Adventorial
00:00 - 26/08/2014 Salı
Güncelleme: 16:23 - 26/08/2014 Salı
Yeni Şafak
Twitter'a Türk rakip: Twayster!
Twitter'a Türk rakip: Twayster!

Tamamen yerli girişimi olan Twayster.com, adından çok söz ettirecek özellikleriyle sosyal medyada yerini aldı

Sosyal paylaşım ağlarında kendine özgü bir tasarımıyla müdavimlerine hitap edecek olan Twayster 'Hayatında olup bitenleri ve düşüncelerini özgürce paylaşmanı sağlar' sloganı ile yeni benzerlerinden farklı ve yeni geliştirilecek özellikleriyle şimdiden adından söz ettirmeye başladı.

Kullanıcılar aradıklarını özelliklerin hepsinin bir arada bulduğu Twayster.com yüzde yüz yerli girişime sahip bir yazılım olma özelliği taşıyor.

Twitter'in hemen hemen bütün özelliklerine sahip olan Twayster Twitter'a alternatif olarak "Arkadaş Ekle" ve arkadaşları ile sohbet (chat) etme özelliğine sahip. Twayster'ı rakiplerinden farklı kılan diğer bir özellik ise, twitter ve facebook gibi sosyal ağların kullanıcıların her türlü kişisel bilgilerini satarken Twayster ise kullanıcılarına bilgilerini satmama garantisi vermektedir.

Özelliklerini gün geçtikçe geliştiren Twayster.com ayrıca ekstra yeni özellik isteyenlere de söz hakkı tanıyor. Yeni fikirleriniz ve olmasını istediğiniz bir özellik hakkında fikrinizi
' üye olarak aktarabilirsiniz.

10 yıl önce