|

Vodafone'un 4G''li yerli telefonu çıktı

Vodafone, kendi markasıyla Türkiye'de ürettiği 4G destekli yerli akıllı telefonu Vodafone Smart 4 power'ı satışa sundu.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 2/09/2014 Salı
Güncelleme: 11:24 - 2/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Vodafone'un 4G''li yerli telefonu çıktı
Vodafone'un 4G''li yerli telefonu çıktı

Vodafone, bu zamana kadar kendi markasıyla 15 akıllı telefon ve beş tablet piyasaya sürdü. Geçtiğimiz yılın aralık ayında satışa sunduğu Blade V ile yerli üretm akımına katılan operatör, şimdi de kendisinin ilk 4G destekli yerli üretim akıllı telefonu Vodafone Smart 4 power''ı satışa çıkardı.

Geçtiğimiz hafta üretim badından Vodafone Smart 4 power, Long Term Evolution (LTE) özelliğine, Android 4.4 KitKat işletim sistemine ve 5 inç ekrana ve 599 TL fiyat etiketine sahip.

Red Elite ve Red Elite Extra tarifesine sahip Vodafone aboneleri, Vodafone Smart 4 power''a 24 aylık sözleşmeyle Vodafone mağazalarına başvurarak ücretsiz sahip olabiliyor.

Vodafone Smart 4 power, 3000 mAh bir pile ile donatılmış. 5 inç IPS ekranından qHD, yani 960x540p çözünürlük sunan akıllı telefon, microSD kart ile 32 GB''a kadar artırılabilen 4 GB dahili depolama alanına sahip. Vodafone, yerli üretim akıllı telefonunun işlemcisini açıklamazken, telefonun belleğinin 1 GB olduğu duyuruldu.

Vodafone Smart 4 Power tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Vodafone Türkiye CEO''su Gökhan Öğüt, yeni akıllı telefonlarına dair bir açıklama yaptı: ''Dijital Dönüşüm Hareketi vizyonumuz çerçevesinde, herkese mobil genişbandı erişilebilir kılmak için kesintisiz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye''nin ilk yerli üretim 4G özellikli akıllı telefonu Vodafone Smart 4 power''ı da söz verdiğimiz gibi, 2014 içinde tüketicilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Global arenada 4G''nin öncüsü bir operatör olarak Vodafone Smart 4 power''ı teknolojik avantajlarına göre son derece uygun bir fiyatla sunarak, abonelerimizin dijital çağa uyum sağlamalarını kolaylaştırıyoruz. 4G destekli bir telefonu üretmek tek başına yeterli değil, abonelerin bu hizmeti deneyimleyebilmesi de gerekiyor. Vodafone Türkiye olarak sunduğumuz 4G roaming avantajı ile abonelerimiz bugün 8 ülkede 4G teknolojisinin olanaklarından faydalanırken, tarifelerinin tamamını tıpkı Türkiye''deymiş gibi özgürce kullanabiliyorlar. Bundan böyle, yurtıdışına çı

10 yıl önce