|

Webit Kongresi başladı

Küresel ölçekli teknoloji zirvesi Webit Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde başladı.

Aa
00:00 - 1/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 12:22 - 1/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Webit Kongresi başladı
Webit Kongresi başladı

Altıncısı düzenlenen ve Anadolu Ajansı'nın (AA) "Altın Medya Ortağı" olduğu kongre, dijital platformlarla teknoloji dünyasının liderlerini ağırlıyor. Etkinliğe 100'ün üzerinde ülkeden 10 bini aşkın katılımcı ile 200'den fazla konuşmacı katılıyor.

Kongrenin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Plamen Russev, açılışta yaptığı konuşmada, kongrede katılımcıların yatırım için fırsatlar yakalayabileceğini belirtti.

Kongrenin İstanbul'da düzenlenmesinin büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Russev, İstanbul'un jeopolitik konumunu açısından stratejik bir yer olduğunu ifade etti.

Teknoloji tutkunlarına iş geliştirme ve tanınma olanağı sunan kongre, tüm katılımcılarına sektör liderleriyle temasa geçme fırsatı sunuyor. Kongre'de bu yıl "Dijital Pazarlama & İnovasyon Konferansı" ve "Geleceğin Liderleri Teknoloji Zirvesi" olmak üzere iki tema söz konusu.

Uluslararası katılıcımların yoğunluğuyla anılan kongre, bu yıl "Digital Marketing Zone" ve "Tech Zone" olarak iki ana bölümde kurgulanıyor. Kongrenin "Teknoloji" ana başlığı altında ise "Geleceğin Liderleri Zirvesi", "IoT Hackathon" ve "Founders Games" alanı gibi üç bölüm dikkati çekiyor.

Webit Kongresi biletleri daha önce olduğu gibi bu yıl da Red Pass, Blue Pass, Gold Pass ve Platinum Pass olmak üzere 4 farklı kategoriden satışa çıkarıldı.

Bilişim dünyası için oldukça önemli bir etkinlik olan kongreyi geçen yıl 170 binden fazla kişi online olarak takip etmişti. Geçen yıl 2 gün boyunca 26 binden fazla tweet içeriğinde bahsi geçen kongrenin, bu yıl da sosyal medyada gündem oluşturması bekleniyor.

9 yıl önce