|

XING'in Türkiye operasyonu TechnoLogic'te

00:00 - 11/03/2009 mercredi
Güncelleme: 18:28 - 11/03/2009 mercredi
Yeni Şafak
XING'in Türkiye operasyonu TechnoLogic'te
XING'in Türkiye operasyonu TechnoLogic'te

Melih Bayram Dede'nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic'e bu hafta, Avrupa'nın en büyük iş ağı sitesi XING'in Türkiye Ülke Müdürü Hakan Gönenli konuk oluyor.


Almanya merkezli iş ağı sitesi XING, 'İş ayrı arkadaşlık ayrı' şeklinde özetlenebilecek yaklaşımla, arkadaşlık siteleriyle iş ağı sitelerinin farklı değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.


Gönenli programda, Çember.Net'i satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan XING'in Türkiye operasyonuyla, iş ağlarının önemini ve Türkiye'deki hedeflerini anlatıyor.


TechnoLogic'te haftanın haberlerinde ise, Google'ın kapsama alanı dışında kalan web sitelerinin sayısının sanılandan daha fazla olması, Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in evinde Apple ürünleri kullanılmasını yasakladığı ortaya çıkışı ve dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube'un üye sayısının 100 milyonu geçmesi var.


Haftanın sitelerinde ise online basın bülteni dağıtımı hizmeti veren Kurumsalhaberler ve birden fazla siteye tek bir parolayla girmeye imkan veren Tekparola tanıtılıyor.


TechnoLogic'in oyun bölümünde X-Box 360 platformunda yayınlanan RacePro adlı oto yarışı oyunla ilgili detaylar var.


TechnoLogic'in ürün inceleme bölümünde ise Etiler Teknosa'dan üç yeni dijital oyuncak hakkında bilgi veriliyor.


TECHNOLOGIC CUMARTESİ 15.25'TE TVNET'TE!..

Programla ilgili bilgi ve geçmiş bölümler için:

Yapımcı ve sunucu Melih Bayram Dede hakkında:

il y a 15 ans