|

Yeni Şafak Android ve iOS'ta yenilendi

Eşsiz bir haber okuma deneyimi sunan Yeni Şafak mobil uygulaması, Android ve iOS'ta yeni sürümüyle yayında. Yeni Şafak, mobil sayfası da estetik tasarımı ve kolay ulaşılabilir menüsüyle okurlardan tam not aldı.

Yeni Şafak
15:33 - 20/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 17:24 - 20/11/2014 Perşembe
Yeni Şafak

Albayrak Grubu'nun dijital yayıncılık alanındaki şirketi Piri Medya tarafından geliştirilen Yeni Şafak mobil uygulamalarındaki son güncellemesiyle yepyeni özellikleriyle okurların hizmetine sunuldu. Apple Store ve Google Play'de üç gün içinde 30 bin kişi tarafından indirilen uygulamanın mobil versiyonundaki değişiklikler de kullanıcıların beğenisini kazandı. 


İLK SİZİN HABERİNİZ OLACAK!

"Bildirimler" özelliğiyle son dakika haberleri anında telefonunuza gönderen uygulama, gündeme dair önemli gelişmeleri önce Yeni Şafak okucuyucusuna ulaştırıyor. Haberin fotoğrafına ve içeriğine tek tuşla erişeceksiniz. Bildirim ile çok önemli canlı yayınları da anında cebinizden takip edebileceksiniz.



ÇOK KULLANIŞLI TASARIM

Haberler arasında sağa ve sola kaydırarak kolayca gezinebilme imkanı sunan uygulamanın gündem, dünya, ekonomi, spor, teknoloji, hayat kategorilerine sol üst köşede bulunan menü sekmesinden erişiliyor. Her kategori kendi özel sayfasında manşetlerini ve geçmişe yönelik haberlerini barındırıyor. Haberlere tıkladığınızda sağ üst köşeden yazı boyutlarını ve paylaşmak istediğiniz diğer uygulamaları seçebiliyorsunuz.


5 PRATİK BÖLÜM

Günlük gazete manşetlerine, piyasa notlarına, hava durumuna, namaz vakitlerine ve Tvnet canlı yayınına yer veren uygulamanın video ve foto galeri bölümleri de hızlı erişim konusunda zirveyi koruyor. 


Yeni Şafak Android uygulamasını

Yeni Şafak iOS uygulamasını
#yeni şafak android
#yeni şafak ios
#yeni şafak mobil
#yenişafak uygulama
9 yıl önce