|

Yeni Şafak calibro hediye ediyor

Yeni Şafak gazetesi, yenilenen Android uygulamasını cihazına indiren her 500. okuyucuya Calibro e-kitap kazandırıyor. Kampanya detaylarına ve uygulama linklerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

14:50 - 15/12/2014 lundi
Güncelleme: 15:57 - 16/12/2014 mardi
Yeni Şafak

Albayrak Grubu'nun dijital yayıncılık alanındaki şirketi Piri Medya tarafından geliştirilen Yeni Şafak Android uygulaması ve mobil uygulaması yenilendi. Eşsiz haber okuma deneyimi sunan Android uygulamasını cihazına yükleyen her 500. kullanıcıya 1 adet Calibro e-kitap okuyucu hediye ediyoruz.


Kullanışlı tasarımı ve pratik menüsüyle dikkat çeken Yeni Şafak Android uygulamasını

Yeni Şafak’ın yenilenen IOS uygulamasını 

CALİBRO E-KİTAP NEDİR?


E-kitap (veya elektronik kitap), geleneksel basılı kitaptan farklı olarak, elektronik ortamda kullanılmak üzere hazırlanmış olan kitaplara verilen addır. Genel ağ (internet) üzerinden, belli bir sayfaya, doğrudan bağlanarak kullanılan çevrimiçi kitaplar da bu öbeğe girer.


KAMPANYA DETAYLARI


  • Kampanya (henüz mobil uygulamamızı yüklememiş) tüm android mobil cihaz kullanıcılarını kapsamaktadır.
  • Kampanya 12.12.2014 – 31.12.2014 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanya 15 adet hediye ürün ile sınırlıdır.
  • Katılım için uygulamamızı cihazınıza yüklemeniz yeterlidir.
  • Uygulamamızı ilk defa yüklediğinizde, yükleyenler arasındaki sıranız, katılım numarası olarak dikkate alınacaktır. Uygulamanın kaldırılıp yeniden yüklenmesi durumları, yeni bir katılım olarak dikkate alınmamaktadır.
  • Uygulamamızı yükleyen her 500. kullanıcı sistem tarafından otomatik olarak belirlenecek ve kendisine bir adet Calibro Touch Lux (Koyu Gri veya Beyaz) e-reader hediye edilecektir.
  • Talihliler, sistem tarafından kendilerine iletilen pin kodunu mobil uygulama üzerinden ileterek hediyelerini almaya hak kazanacaklardır. Pin kodunu ileten talihlilerle daha sonra kullandıkları e-posta adresleri üzerinden iletişime geçilerek hediye gönderimi için isim-iletişim-adres bilgileri istenecektir. Talihlilerin kampanya bitiminden sonraki bir hafta içinde yükümlülüklerini yerine getirmemeleri halinde, hak yedek talihlilere geçecektir. Kampanya bitiminden sonra da yine uygulamamızı yükleyen her 500. kullanıcı sırasıyla yedek talihli olarak kaydedilecektir. Yedek talihlilerin de bilgilerini göndermeleri için bir hafta süreleri olacaktır. Belirtilen süreler içerisinde iletişim taleplerine cevap vermeyen talihliler haklarını kaybedecektir.
  • Kazananların tümü, kampanya süresi sonunda Yeni Şafak facebook sayfasında https://www.facebook.com/YeniSafak duyurulacaktır.
  • Hediyelerin teslimi, kampanya bitiminden 2 hafta sonra 12.01.2015 – 18.01.2015 tarihleri arasında kargo ile talihlinin ilettiği adrese gönderilecektir.
  • Yeni Şafak A.Ş. ve Piri Medya A.Ş. çalışanları, birinci derece yakınları yarışmaya katılamazlar, katılmış olsalar dahi hediye kazanma hakkı elde edemezler.
#Yeni Şafak
#Calibro
#Hediye
#Yeni Şafak uygulaması
#Yeni Şafak Android
#Yeni Şafak iphone
#Yeni Şafak ios
il y a 9 ans