|

Yeni Şafak English şimdi de mobilde!

Yeni Şafak gazetesinin yaklaşık 6 ay önce yayın hayatına başlayan İngilizce sayfası Yeni Şafak English'in Android cihazlar için geliştirdiği uygulama Google Play'de yerini aldı.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 2/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 12:04 - 2/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Yeni Şafak English şimdi de mobilde!
Yeni Şafak English şimdi de mobilde!

Yeni Şafak gazetesinin dijital platformda İngilizce yayın yapan sayfası http://english.yenisafak.com/ için özel bir mobil uygulama hazırlandı. Android mağazalarında ücretsiz yayınlanan uygulama

adıyla aratıldığında karşınıza çıkıyor.

PRATİKLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Albayrak Grubu'nun dijital yayıncılık alanındaki şirketi Piri Medya tarafından geliştirilen uygulama, sade tasarımı ve pratik menüsüyle dikkat çekti. "Notifications" özelliğiyle son dakika haberleri bildirim olarak telefonunuza gönderen uygulama, gündeme dair önemli gelişmelerden haberdar olmanızı sağlıyor.

Uygulamanın News, politics, world, economy, sports, technology, life, columns kategorilerine sol üst köşede bulunan menü sekmesinden erişiliyor. Her kategori kendi özel sayfasında manşetlerini ve geçmişe yönelik haberlerini barındırıyor. Haberlere tıkladığınızda sağ üst köşeden yazı boyutlarını ve paylaşmak istediğiniz diğer uygulamaları seçebiliyorsunuz.

A'DAN Z'YE HER ŞEY VAR
Video, foto galeri, Tvnet canlı yayın ve gazete manşetlerine de yer veren uygulama, gün içerisinde erişmek istediğiniz her alana hitap ediyor. Döviz kurları ve hava durumu sekmesi de en çok tercih edilecek özellikler arasında.
uygulaması, ana sayfasında gazetenin yazarları İbrahim Karagül ve Ali Bayramoğlu'nun yazılarını da İngilizce çevirisiyle yer veriyor.
Şimdi bütün android marketlerde, indirmek için
10 yıl önce