|

Hüsne''den aileyi şaşırtacak itiraf

Aramızda Kalsın''ın yeni bölümünde; Bahattin''e bebeğin kız olduğunu söyleyen Hüsne sonunda evde büyük bir hayal kırıklığına sebep olur ancak o akşamın tek sürprizi bu değildir.

.
00:00 - 23/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 23:01 - 22/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Hüsne''den aileyi şaşırtacak itiraf
Hüsne''den aileyi şaşırtacak itiraf

Uğur Yücel ve Binnur Kaya''nın başrollerini üstlendiği Aramızda Kalsın yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Dizide; doğuma günler kaldığını fark eden Hüsne, Bahattin''e bebeğin kız olduğunu söylemeye karar verir. Ama hasretle erkek bebek bekleyen Bahattin''e bunu söylemek kolay değildir. Hüsne, Bahattin''in kalbini yumuşatacak, bütün sevdiklerini sıralayacak, akşama kadar onu ''pambık'' gibi yapacaktır.

O gün aynı zamanda Ceylan ve Ali''nin gizli nikah günüdür. Ancak gün içinde peşlerini bırakmayan aksilikler nikahı tehlikeye sokar. Nikah salonunda tanıştıkları bir çifte şahitlik edince işler iyice karışır ve yaptıkları iyilik, o akşam hiç beklemedikleri bir şekilde zorda kalmalarına sebep olur. Bahattin''e bebeğin kız olduğunu söyleyen Hüsne sonunda evde büyük bir hayal kırıklığına sebep olur ancak o akşamın tek sürprizi bu değildir. STAR ? 20.00

9 yıl önce