|

Nagehan yayından sonra mesaj atıyor!

CNN Türk'ün Aykırı Sorular programını hazırlayıp sunan başarılı sunucu Enver Aysever, TVNET'te yayınlanan Son Baskı'nın bugünkü konuğu oldu.

00:00 - 5/09/2012 Çarşamba
Güncelleme: 15:55 - 5/09/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Nagehan yayından sonra mesaj atıyor!
Nagehan yayından sonra mesaj atıyor!

Aysever, canlı yayında Veyis Ateş'ten gelen soruları yanıtladı. Dört Bir Taraf programındaki partneri Nagehan Alçı için: "iktidarların ezberlerini tekrarlıyor" diyen Aysever, sürekli tartıştığı Alçı'yı Pazartesi günü, Aykırı Sorular'da konuk edeceğini de açıkladı.


İşte Ateş ile Aysever'in sohbeti:

Veyis Ateş
: Dört Bir Taraf mı Aykırı Sorular mı?

Enver Aysever
: Aykırı Sorular... Gazeteci ya da düşünen insan sürekli sorgulamak durumundadır. Siyasal âlem ve her türlü iktidarın ezberlerini tekrarladığı zaman benim canım sıkılır.

Veyis Ateş
: Nagehan böyle mi yapıyor?

İKTİDARLARIN EZBERLERİNİ TEKRARLIYOR

Enver Aysever
: Nagehan böyle yapıyordu. Bunu yayında söyledim. Pazartesi Aykırı Sorular'a çıkacak. Ben Nagehan! Diyorum ki : "sen iktidarların ezberlerini tekrarlıyorsun" Nagehan da diyor ki: "Sen de müzmin muhalifsin bir şeyden anlamıyorsun". Aramızdaki seviye bu şekilde olunca da kavga çıkıyor.

Veyis Ateş
: Kamera arkasında da mı böylesiniz?

Enver Aysever
: Şöyle: Bir hiçbir zaman nezaket sınırlarını aşan, tartışma içerisine girmiyoruz.

Veyis Ateş
: Ama bazen çok geriliyorsunuz..

HEMEN EVE GİDİYORUZ KAVGA ETMEMEK İÇİN

Enver Aysever: Ama o zaman rol yapmıyoruz. Hemen eve gidiyoruz rol yapmamak için. Mesela benim bazı programlar da çok sinirlendiğim, haksız bulduğum davranışları oldu Nagehan'ın. Belki benim de ona karşı olmuştur.


Veyis Ateş: Bir sonraki programa kadar konuşmadığınız oluyor mu?


EVE GİDİNCE BİR MESAJ GELİYOR: "YA PROGRAMDA ABARTTIK GALİBA"

Enver Aysever: Bir sonraki programa kadar konuşmadığımız oldu ama genellikle bir program öncesinde bir biçimde o gerilimin azaltılacağı bir diyalog hali yaratılıyor. Bazen editör o diyaloğu kuruyor. Bazen Altan Abi kuruyor. Bazen Nazlı Hanım kuruyor. Bazen eve gidince bir mesaj geliyor: "Ya programda abarttık galiba" oluyor. Aslında bunun olumlu tarafı var demek ki biz sahiciyiz. Yapay, plastik kurmaca insanlar değiliz. Olumsuz tarafı şu: "Türkiye'nin bu gerilime ihtiyacı yok. Yani bunu iyi dengelemek lazım.

12 yıl önce