|

Obama'yı böyle kucakladı

ABD Başkanı Barack Obama, Florida eyaletinde çıktığı otobüs turunda ziyaret ettiği bir pizza dükkanının sahibi tarafından sevgiyle karşılandı.

Ajanslar
00:00 - 10/09/2012 понедельник
Güncelleme: 19:27 - 10/09/2012 понедельник
Yeni Şafak
Obama'yı böyle kucakladı
Obama'yı böyle kucakladı

Obama, 2 gün süren Florida gezisini dün sonlandırırken, Fort Pierce'da girdiği bir pizza dükkanının sahibi tarafından havaya kaldırılarak, sevgiyle karşılandı.


Obama'nın, kendisine ait pizza dükkanına girdiğini gören Cumhuriyetçi Parti üyesi Scott Van Duzer, Obama'yı karşıladığı esnada kucaklayarak havaya kaldırdı. Dükkan sahibinin bu hareketi karşısında şaşıran Obama, “Scott, hayatımda gördüğüm en iri pizza dükkanı sahibisin. Senin pizzalarını yersem ben de böyle mi görüneceğim?” diyerek şakalaştı. 1,90 uzunluğunda ve 113 kilo ağırlığındaki Van Duzer, Obama'yı görünce çok heyecanlandığını ifade etti.


Cumhuriyetçi Parti'ye kayıtlı olduğu halde 2008 yılındaki başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti adayı Barack Obama'ya oy verdiğini ifade eden Van Duzer, bu seçimlerde de Obama'ya oy vereceğini söyleyerek “Partilerin çıkardığı kişilere oy vermiyorum. Bana hangi adaya oy vermek daha doğru geliyorsa ona oy veriyorum. Obama'ya oy vermek de bana en doğrusu gibi geliyor” şeklinde konuştu.


İŞTE O ANLAR:
12 лет назад