|

Tayyar''ın hazırladığı plan ne

Kara Para Aşk''ın yeni bölümünde; Tayyar''ın Ömer''den kurtulmak için daha sert bir çözüm bulması gerekmektedir. Tayyar''ın Ömer için tasarladığı yeni plan nedir?

.
00:00 - 24/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 01:08 - 24/09/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Tayyar''ın hazırladığı plan ne
Tayyar''ın hazırladığı plan ne

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek''in rol aldığı Kara Para Aşk yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Dizide; Arda ve Pelin''in yaşadıklarına şahit olan Ömer, Elif''in ellerinden uçup gitmek üzere olduğunu fark eder. Arda gibi geç kalmak istemez ve Elif''in karşısına çıkıp onu affettiğini ölesiye sevdiğini itiraf eder. Elif''in bu itirafa tepkisi ne olacaktır?

ÖMER, TAYYAR''IN HATASINI BEKLİYOR

Tayyar''ın fevri davranıp hata yapmasını bekleyen Ömer bir yandan da Taner cinayetini çözmeye çalışır. Arda, Pelin, Ömer ve Hüseyin, Taner''i öldüren koğuş arkadaşı Halil''le Tayyar arasındaki bağı bulabilmek için harekete geçer.

Ömer''in açık açık peşinde olduğunu söylemesi Tayyar''ı çıldırtmıştır. Ali vasıtasıyla Ömer''in uyarılmasını sağlayan Tayyar bununla yetinmeyecektir. Ömer''den kurtulmak için daha sert bir çözüm bulması gerekmektedir. Tayyar''ın Ömer için tasarladığı yeni plan nedir? ATV 20.00


10 yıl önce