|

Ve Erzincan Valisi merkeze çekiliyor

Erzincan Valisi Faruk Yazıcı, yeni Valiler Kararnamesi ile merkeze atanır. Tayini 'sürgün' olarak değerlendiren vali ise sessizliğini korur.

00:00 - 7/05/2007 Pazartesi
Güncelleme: 00:41 - 7/05/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Ve Erzincan Valisi merkeze çekiliyor
Ve Erzincan Valisi merkeze çekiliyor

Ekranların sevilen dizileri yeni bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Köprü'de Vali Faruk Yazıcı için sürpriz bir gelişme söz konusu iken, Yaprak Dökümü'nde Hayriye, Oğuz ile yakaladığı Necla'dan hesap soruyor. Acı Hayat'ta ise Nermin'i kaybetmeyi göze almayan Ender ise, yurt dışına kaçma planları yapıyor.

KÖPRÜ

Cezaevindeki fabrika müdürünün ölümüyle şehirde tüm gözler yine Şamil Doğankaya'ya çevrilir. Başta Halkım Gazetesi ve gazetenin sahibi Saliha, Şamil'in bugüne dek yürüttüğü tüm işleri mercek altına alır. Vali Faruk Yazıcı'nın kısa süreli yokluğu tüm şehir için merak, başta karısı Melek olmak üzere tüm sevenleri için ise özlem demektir.

Veysel şehirde, Ankara'da imza bekleyen Valiler Kararnamesi için Yazıcı'ya yardımcı olmak için çabalamaktadır. Şahnaz'dan hâlâ haber alamayan Şamil, Erdal'ın üstüne daha da fazla gitmeye başlar. Elmas, Erdal ve Öksüz bebek, Şamil ve adamlarının elindedir. Vali Yazıcı, kararnameyle merkeze çekilmiştir. Erzincan Valiliği'nden alınıp 'merkeze' sürgün edilmesi için hazırlanan kararname karşısında vali sessiz kalmayı yeğler.

STAR / 22.00
YAPRAK DÖKÜMÜ
Necla ve Oğuz'u birlikte gören Hayriye beyninden vurulmuşa döner. Necla için artık kurtuluş yoktur. Hayriye öfkeden çılgına dönmüş gibidir. Necla ağlayarak ona her şeyi itiraf eder. Fikret de durumu öğrenir. Hayriye olayı gizleyecekter, ama bu Fikret'in kabul edebileceği bir şey değildir. Ferhunde'nin de eline büyük bir koz geçmiştir. Hayriye'ye bütün olanlara Sedef'in sebep olduğunu söyleyince kıyamet kopar.

KANAL D / 22.15
ACI HAYAT

Kaçırıldığı evde riskli bir ameliyat geçiren Nermin kendine gelir gelmez Mehmet'i sorar. Ender'den yaşananları öğrenen Filiz, savcıya gerçeği anlatır.

Nermin'i kaybetme riskini göze alamayan Ender ise, yurt dışına kaçma planları yaparken Sefa'yı karşısında bulur. SHOW 21.00


17 yıl önce