|
Serkan Çınar beni yanıltmadı
BURSASPOR-AKHİSAR BLD.: M. İLKER COŞKUN

Bu sezona iyi giriş yapan Mustafa İlker gün geçtikçe tecrübesini arttırıyor. Tek hatası Akhisarlı oyuncunun bariz elle oynamasını sarı kart yerine ikaz ile geçiştirmesi oldu. Kaleci Oğuz"un Batalla"ya yaptığı hareketE penaltı çalsaydı daha güzel olurdu.

GALATASARAY-ÇAYKUR RİZE: ALİ PALABIYIK

Ufak tefek hataları oldu. 7. dakikada Sezer"in Bruma"ya hareketini penaltı ile cezalandırması gerekirken devam ettirmesi pek şık olmadı. 34. dakikada Drogba"ya gösterdiği kart ile 5 dakika önce Burak"a arkadan yapılan hareketi ikazla geçiştirmesi akıllarda şu işareti bırakıyor.

GAZİANTEP-KARABÜK: CÜNEYT ÇAKIR

Yönetimi ile MHK"yı bu hafta biraz olsun rahatlattı. 3 golde de kafaları kurcalayan bir sıkıntı yoktu.

TRABZON-T. KONYASPOR : ÖZGÜR YANKAYA

Tek hatası 18.dakikada Henriqueye ceza alanına girerken arkadan yapılan itmeyi süzemedi. O anda oyuncuların ayaklarına fokuslanmıştı.

ELAZIĞSPOR - SİVASSPOR : DENİZ ÇOBAN

Beni bu maçta ciddi anlamda hüsrana uğrattı hakem kardeşim!!!.Verilen 3 penaltı ve atılan 6 golde hiç bir hata gözlemlemedim. Tebrikler Deniz ve aman DİKKAT lütfen.

KASIMPAŞA-ESKİŞEHİRSPOR - BÜLENT YILDIRIM

Maçta Bülent Yıldırım"dan ziyade Serkan Gencerler"e değineceğim. Diego"nun 63. dakikada attığı gol net biçimde ofsayt. Bunu göremeyen hakemin normalde uzun süre dinlendirmek gerekir. Hatta o kokartını da sökmek gerekir.

GENÇLERBİRLİĞİ-FENERBAHÇE: SERKAN ÇINAR

Hakemliğine pek inanmadığım Serkan Çıkar, düşüncelerimi doğruladı. Maça gelince; 49.dakikada Egemen"in ceza alanı içinde elle oynaması net penaltı. Haydi sen göremedin, o pozisyonun içinde olan ilave hakeme ne demeli. Hayatında böyle bir atmosferde ve büyük takımın maçında maç yönetme şansı bulamayan bu arkadaşımız tabii ki hakemine yardımcı olma şansı yok. Ama MHK bu arkadaşımızı bu hafta ödüllendirir. Takip edeceğiz. Peki hakemleri eğiten Jaap Uilenberg"e ne demeli? Senin eğiteceğin hakemlerde bu kadar olur. Caner"in köşe gönderini söküp atmasına ne demeli? 77. dakikada rakibinin formasanı çeken Alper"in sarısını da atladı.

Gelelim F.Bahçe golü öncesine... Maç içinde aynı pozisyonlara faul düdüğü çalan Serkan burada oyunu devam ettirerek EYYAM ın babasını yapmıştır. Söyleyecek daha fazla bir şey olmadığını düşünüyorum.

MP ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ: İLKER MERAL

Bu sezonki ilk mağlubiyetini alan Beşiktaş"ta sonucu hakemin belirlememesi ne kadar olumluysa sayın Fikret Orman"ın bugünlerdeki Fırat Aydınus ile ilgili açıklaması o kadar olumsuz bir durum oluşturuyor. İlker Meral ve ekibi bu maçı kazasız belasız atlattığı için tebrik ediyorum.

K. ERCİYES-KAYSERİSPOR: ABDULLAH YILMAZ

Abdullah hatalarından ders almıyor. İkinci yarıda İbriçiç"in topsuz Salih"e attığı yumruğu kime mal etmek gerekiyor. Haydi hakemin arkasında kaldığı için bir nebze kendini kurtarıyor. Ya yardımcı ve 4. hakeme ne demeli? Kayserispor"lu Abdullah"ın Traure"ye ceza alanı içinde yapılan hareket 10 kusurlu hareketin kriterlerine koymamak hakem açısından çok üzücü olsa gerek.

11 yıl önce
Serkan Çınar beni yanıltmadı
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak