|
Sen kimin yüzüsün muhterem?

Adı lazım değil bir milletvekili var, zırvalamakta üstüne olmadığı için olsa gerek zırt pırt gündeme geliyor.

Kamuoyu onu Alevi kimliğiyle tanıyor. “Alevilik nedir muhterem” diye soracak olsanız, “insan sevgisidir” hükmüne varacağı kuvvetle muhtemel.

Lakin muhteremde insan sevgisinden eser yok. Sabah kalkıyor nefret, akşam yatıyor nefret.

“Özünde herkes iyidir” düşüncesiyle bu muhteremde de iyiliğe dair bir ifade aradım, ama inanın şimdiye değin iyiliğin kırıntısına bile rastlamadım.

Hep kin, hep nefret, hep kötücül “hisli duygular” yani.

Mensubu olduğunu iddia ettiği inanç evrenindeki “insan sevgisinden” hele ki Hünkar Hacı Bektaş’ın “İncinirsen de incitme” diskurundan zerre miskali nasibini almamış.

Çok değişik bir zihin dünyası var.

Geçen gün bir twit attı, diyor ki: “IŞID, Boko Haram, El Kaide’yle kim savaşıyorsa, Paris’te onların yürümesi inandırıcı olur. Esad, Maliki, Nasrallah, PYD, Hizbullah vd...”

Gördüğünüz gibi kafa tam mefluç!

Yanlış anlaşılmasın; Paris’teki malum yürüyüşü eleştirmekte haklı.

“İsrail terör devleti” şefi Netanyahu’nun söz konusu “teröre karşı” yürüyüşün protokolünde ne işi var?

Tamam, diğer Avrupalı liderler de pek masum sayılmaz. İçlerinde kimyasal silah pazarlayıcıları da var halen teröre destek verenler de! Ortak özellikleri, Amerika nerde bir işgal yapsa kuyruğuna takılmak!

Hepsini anladım da “kör gözüm parmağına” dercesine Netanyahu nedir yahu?! Daha geçen yaz iki binden fazla Filistinli çocuğu katletmedi mi?

Muhtereme “çok değişik” dememin nedeni elbette bunlar değil.

Aynı gün içinde attığı twitlerde hem Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah’ın adını sitayişle anıyor hem de Fuat Avni’yi güvenilir kaynak olarak değerlendiriyor. Değişik dediğim işte bu!

Fuat Avni kim muhterem?

“The Camia”nın sosyal medya ayağındaki psikolojik harp “müfrezelerinden” biri değil mi?

Fuat Avni’nin şimdiye değin söyledikleri doğru çıktı diyor.

İyi de hangileri muhterem?

“Paralelci” olduklarının kanıtı sayılacak şekilde içerdeki “sızıntı” elemanlarından edinip jurnal ettikleri kimi operasyon bilgileri mi?

Peki ya tezviratlarına ne diyeceksin?

Bu ülkede İran’la veya Şiilerle savaşmaya karşı çıkan herkesi “mutacı” ilan eden “The Camia”nın Fuat Avni’sini mi güvenilir buluyorsun muhterem?

Yazık, çok yazık!

AK Parti düşmanlığı muvazeneni bu denli dağıtmana neden oluyor mu yani?

Fuat Avni, Türkiye Cumhuriyeti’nin IŞİD’i desteklediği yalanına bütün bir varlığını feda edecek bir örgütün neferi, sen kimsin?

Bu ülkede yaşayan sağcı- solcu, Kürt- Türk tüm “yurtseverler” artık şunu biliyor:

“The Camia”nın Türkiye Cumhuriyeti’ni terörü destekleyen ülke olarak gösterebilmek için (Adana’daki MİT TIR’larına yaptıkları gibi) yapmayacağı ihanet yok.

Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal’in Türkiye ziyareti üzerinden ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsüne, “Türkiye terörü destekleyen devleteler listesine alınacak mı?..” şeklinde soru sorabilecek kadar dibe vurdular.

Hadi bunların derdi maksadı belli, ya sen muhterem?

Senin derdin ne?

Suriye diyorsan, daha düne kadar Halit Meşal Şam’da ikamet ediyordu. Nasrallah veya Hizbullah diyorsan, bunlar, “güneyde sevdikleri ülkenin” düşmanı değil mi?

Fuat Avni gibilerin mensup olduğu “The Camia” (tabanla yani konvansiyonel cemaatle alakası yok) ırkçı Siyonist networkun “gülen / ılımlı” yüzüyse, IŞİD de “terör” yüzüdür.

Peki söyle bakalım, sen kimin yüzüsün muhterem?

#Alevi
#Hacı Bektaş
#Amerika
#Netanyahu
#Fuat Avni
9 yıl önce
Sen kimin yüzüsün muhterem?
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor
Sandık başına giderken…
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse…
Ayasofya’yı açan adama vefa zamanı