|
Gladio’nun boyasıyla boyanmışlar
“El Sisi, Çipras ve Anastasiadis Ankara'ya karşı el ele vermiş” ya; Özel Harp Gazetesi Baronsal Hürriyet'in ağzı kulaklarına varmış! Aydın Doğan'ın gazetesi sol manşetinden “Çipras'la Sisi'nin Akdeniz Buluşması” başlığını atıp Şer İttifakı'nı güya çaktırmadan “gururla” sunuyor!

Terör Devleti İsrail'in sırtını sıvazladığı Şer Troykası'nda hayaller şelale:

Mısır'ın darbecisi ile Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi'nin liderleri “Akdeniz'i aralarında paylaşacaklarmış” da…

“Türkiye olmadan” sınırları belirleyeceklermiş!

Böyle durumlarda ne denir?

-Suyundan da koy!

*

“İsrail'in Zırhı” El Sisi'nin seçimle iktidara gelen Mursi'yi darbe ile devirmesine ABD ve AB “darbe” diyememişti…

Ara Kalıp: “Batılı devletlerin fiili lisanında, demokrasi ile illüzyon eş anlamlı iki sözcüktür!”

*

El Sisi'nin kurduğu mahkemenin, “uydurma bir suçtan” dolayı Mursi'ye 20 yıl hapis cezası vermesini Batılı devletler destekledi:

Söz konusu ceza, CIA Başkanı'nın Kahire'ye gidip El Sisi ile görüşmesinden bir gün sonra verildi. Kısaca, CIA'den El Sisi'ye “doping” diyebiliriz.

Hürriyet'in de El Sisi'nin darbesine ilk günden beri desteği var: Baronsal Hürriyet, Ankara'ya karşı Kahire'deki darbecinin yanındadır!

*

Cumhurbaşkanlığı Seçimi'ndeki Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun El Sisi ile “İkimizin resmini çıkarsınlar yan yana” kıvamında poz verdiğini hatırlıyoruz:

Yani? Hürriyet'in Şubat 2010'dan beri el üstünde tuttuğu Ekmeleddin İhsanoğlu da El Sisi'nin darbesine koltuk çıkmıştı!

*

Derin Almanya'nın elinde oyuncak olan şu Yunanistan'da Çipras iktidara geldiği vakit, içeride sevinçle ve gururla “Türk Solunda Çipras Rüzgârı” başlıkları atılmıştı, ya…

Hürriyet de kendisini heyecana kaptıranlar arasında en baştaydı...

Ezcümle, “Hayaller Çipras, Hakikatler Ekmeleddin”di!

Aydın Doğan'ın Hürriyet'i, o sıralar bir yandan da “eğretileme” çalışmış; karşılaştırmalı “Çipras ile Selahattin Demirtaş” haberleri yapmıştı!

Şimdilerde…

Hürriyet'teki kovboyların Selahattin Demirtaş güzellemesi sütunlarını da aştı; Gladio'nun boyasıyla dağlara taşlara “Çare HDP” diye yazmalarına az kaldı!

*

Doğan Haber Ajansı'nın dün geçtiği haberde ise Selahattin Demirtaş için icra ettikleri “allama pullama” kampanyasının hangi boyutlara ulaştığını gözlemek mümkündü.

Haberde, İstanbul Şirinevler'de esnafı ziyaret eden HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla ve yoğun ilgiyle karşılaştığı anlatılıyordu...

Böylelikle, “Bakın, HDP artık Türkiye partisi oldu” demeye getiriyorlardı.

Doğan Medyası, “HDP'nin barajı geçmesi ve AK Parti'nin vekil sayısını vurmasına” dayalı Baronsal Siyasi Proje için en ince ayrıntısına kadar seferberdir.

“Hayaller Şelale, Algı Harekâtı da Şahane”dir!

Böylesi halkla ilişkiler çalışmalarında “esnaf” kamuflajı sayesinde “bindirilmiş” hazır kıta şok mangalara “sufle edilen” sloganları attırmak; sonrasında da “İşte HDP'yi bütün Türkiye benimsedi” diye gözbağcılığa dayalı haberler yaptırmak işten bile değildir!

Tam da burada, seçim bildirgesine “Ermeni soykırımını tanıyacağız, diye yazmış bir partinin eş genel başkanıyla mı gurur duyacak Türkiye?” diye sormak gerekiyor!

Şöyle de sorabiliriz: 51 kişinin hayatını kaybettiği Kobani Kalkışması'ndan birkaç gün önce Washington'ı ziyaret edip, dönüşte Kobani eylemlerinin fitilini ateşleyen malum sözleri sarf eden Selahattin Demirtaş'la mı gurur duyacak Türkiye?”

*

Küresel Baronlar'a bağlı ve bağımlı “Türkiye'deki Gladio” HDP'nin barajı aşma ihtimaline umut bağlamış durumdadır.

Bu amaç doğrultusunda; HDP, CHP ve de Paralel Yapı…

7 Haziran öncesinde “bir kere daha “el ele” vermiştir!

Paralel Medya'nın başındaki “Amerikan İliştirilmişi” sözde gazetecinin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ndeki “Arka Kapı Siyaseti” mi, işte bu Baronsal hesaba dâhildir.
#Terör Devleti İsrail
#Baronsal
#ışid
#Algı Harekâtı
il y a 9 ans
Gladio’nun boyasıyla boyanmışlar
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor
Sandık başına giderken…
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse…
Ayasofya’yı açan adama vefa zamanı