|

Mirasyedi olmayacağız

00:00 - 2/03/2007 Friday
Güncelleme: 01:57 - 2/03/2007 Friday
Yeni Şafak
Mirasyedi olmayacağız
Mirasyedi olmayacağız

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, göreve geldiklerinden bu yana kulübün geleceğini sağlam projelerle teminat altına almaya çalıştıklarını belirterek, “G.Saray'ı çağdaş ilkelere göre yönetilebilir bir kulüp haline getirmek için çalışıyoruz'' dedi. Canaydın, G.Saray Dergisi'ndeki yazısında, G.Saray'ın geleceğinin yeniden şekillendiğini dile getirerek, “500 yıllık G.Saray geleneklerinden kopmaksızın, günümüz yönetim ve organizasyon anlayışının temel değerini hayata geçirmek, bu yolla 21. yüzyılda da geçen yüzyılda olduğu gibi söz sahibi olmak, öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor” ifadesini kullandı.


SEYRANTEPE BİTECEK

G.Saray'ın geleceği açısından önem taşıyan projeleri yapmak için kolları sıvadıklarını vurgulayan Canaydın, G.Saray'ın geleceğini teminat altına alacak Seyrantepe Stadı Projesi'ni uygulayacaklarını ifade etti. Canaydın, kulübün geleceğini kurtarırken bir mirasyedi gibi davranmayacaklarını da kaydederek, “Mali darboğazı aşmamızda önemli olan Riva projesiyle ilgili son aşamadayız. Bu projeyle, kulübümüze kazandıracağımız 3 yeni araziyle G.Saray'ın geleceğini garanti altına alacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.


Gerets'in kaderi derbilere bağlı

G.Saray'da durumu sürekli tartışılan Teknik Direktör Gerets'in, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarının kaybedilmesi halinde istifasını vereceği öğrenildi. Belçikalı teknik adamın sürekli eleştirilmekten sıkıntı duyduğu, yardımcılarına geleceğiyle ilgili kararı Trabzonspor maçı sonrası verebileceğini söylediği belirtildi. Yönetim kanadında da bu iki maçın kaybedilmesi halinde faturanın Gerets'e kesileceği ve geçtiğimiz hafta sözleşmesi bir yıl daha uzatılan Belçikalı teknik adama, “Camia seni istemiyor. Biz seni göndermiş olmayalım. Karşılıklı uzlaşalım, istifanı verip görevi bırak” diyeceği ileri sürülüyor.


17 years ago