|

Yeter artık bu kaçıncı ihmal!

Telekom'un ihmali 3 yaşındaki Enes'in hayatına mal oldu. Acı olaydan kısa bir süre önce aynı çukura düşen bir başka çocuk ise Enes'in ağabeyi tarafından kurtarılmıştı

Aa
00:00 - 16/07/2007 Pazartesi
Güncelleme: 02:06 - 16/07/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Yeter artık bu kaçıncı ihmal!
Yeter artık bu kaçıncı ihmal!

Antalya'da Telekom tarafından açılan ve çalışmalar sırasında su borusunun patlaması sonucu yaklaşık bir metre suyla dolan çukura düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Türk Telekom tarafından Fabrikalar Mahallesi 3044 Sokak'ta yürütülen telefon kablolarını yer altına alma çalışmaları sırasında su borusunda patlak oluştu. Çukurun yaklaşık bir metre suyla dolması üzerine ekipler çalışmalara ara verdiler.

Ekiplerin bölgeden uzaklaşmasının ardından, çukurun hemen yanındaki evde oturan ailenin 3 yaşındaki oğulları Enes Aslan, oynamak için dışarı çıktığı sırada çukura düştü. Çukurda boğulan Aslan'ın cesedi, ağabeyi tarafından bulunarak sudan çıkarıldı.

KOMŞU ÇOCUĞUNU KURTARMIŞTI

Enes Aslan'ın ağabeyinin kısa bir süre önce aynı çukura düşen bir başka çocuğu kurtardığı, ancak kendi kardeşini ancak boğulduktan sonra farkettiği öğrenildi. Aslan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

17 yıl önce
default-profile-img