|

32 branşta 3 bin kursiyer

Gebze Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursu (GESMEK), Gebze'de yaşam kalitesini arttırmak amacıyla verdiği eğitimlere aralıksız devam ediyor.

Yeni Şafak
00:00 - 24/12/2008 Çarşamba
Güncelleme: 18:07 - 24/12/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
32 branşta 3 bin kursiyer
32 branşta 3 bin kursiyer

Yeni dönemde kursiyer sayısı 3 bine ulaştı. Her geçen gün büyüyen GESMEK ailesi, ilçedeki sosyal hayata canlılık katıyor. 4- 8'er aylık kurslar sonunda kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor. Resimden tezhibe, tiyatrodan müziğe, takı tasarımından ebruya varıncaya kadar 32 branşta eğitim imkanı sunan GESMEK'de, 35 eğitimci görev yapıyor.

İnsanların sosyal yaşamda yer almalarını sağlayan kurslar, Gebzelilerden beklediği ilgiyi görüyor. Her geçen gün GESMEK'e olan ilgi büyüyor. Deneyimli kadrosuyla GESMEK, eğitim kalitesinden ödün vermiyor. Gebze Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, Gebzelileri meslek sahibi yaptığı gibi geleceklerine ışık tutmaya da devam ediyor. GESMEK, Gebzelilerin hizmetine sunulan eğitimdeki kaliteyi, üniversiteye taşıdığı öğrencilerle gözler önüne seriyor. Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, GESMEK'i her fırsatta ziyaret ediyor. Gebze'deki mahalleleri tek tek dolaşan Pehlivan, kursları hiç unutmuyor. İbrahim Pehlivan'ın mahalle ziyaretlerinde bir sonraki durağı, GESMEK oluyor.



15 yıl önce