|

Başkan Demirtaş, engelli dernekleri ile bir araya geldi

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, '10-16 Mayıs Sakatlar Haftası' dolayısıyla Gazi Park çay bahçesinde engelli dernekleri kahvaltıda ile bir araya geldi.

Mehmet Şimşek
00:00 - 14/05/2009 Perşembe
Güncelleme: 16:50 - 14/05/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Başkan Demirtaş, engelli dernekleri ile bir araya
Başkan Demirtaş, engelli dernekleri ile bir araya

İlkadım İlçe İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayan ve Tarım İl Müdürü Kadir İspirli'nin katıldığı kahvaltıya engelli dernekleri eksiksiz katılım gösterdi. Karadeniz Bedensel Engelliler Fedarasyonu Genel Başkanı Selman Saruhan, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Yakup Beyazer, Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Uçar, Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği Başkanı Yılmaz Pehlivan, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Aynur Yiğit, Bedensel Engelliler Spor Kulübü Yakup Özden, Ekspres Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kılınç, Şizofren Dostları Dayanışma Derneği adına Nevzat Göçgün'ün katıldığı kahvaltıda konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sağlıklı ve sağlam her insanın bir özürlü adayı olduğunu söyledi.

Engelli bir vatandaşın yaşamını, hayata sıkı sıkıya bağlı kalarak sürdürmesi gerektiğini ifade eden Başkan Demirtaş, 'Engellilik hayatta kalmaya ve yaşamaya engel değildir. Yaşantımızda motivasyonumuzu her zaman yüksek tutmalıyız. Hayata küsmemeliyiz. Hayatta azim ve inançla başarılamayacak ve aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Biz de İlkadım Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize imkanlarımızı nispetinde elimizden gelen desteği vermeye gayret göstereceğiz' dedi. Herkesin birer engelli adayı olduğunun altını çizen Demirtaş, 'Yaşamınızın her alanında başımıza gelebilecek bir olay hayatımızın devamını bir engelli olarak sürdürmenize neden olabilir.Bu yüzden engelli vatandaşlarımızın sorunları aslında hepimizin sorunudur" dedi. Ekspres Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kılınç'ın Gazi Özürlüler Koordinasyonu Merkezi'nin başka bir yere taşınacağı ile ilgili sorusuna yanıt veren Başkan Necattin Demirtaş, "Ağzım'dan çıkmayan hiçbir söz bana ait değildir. Gazi Özürlüler Koordinasyon Merkezi'nin başka bir yere taşınması ile ilgili herhangi bir sözüm olmamıştır. Benim dışımda söylenen sözlerin hiç biri gerçeği yansıtmaz ve söylenmemiş sözdür" diye konuştu.

15 yıl önce