|

Bayraklı'nın yıldızı, AK Parti ile parlayacak

AK Parti'den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Av. Ali Aşlık, 'Bayraklı İzmir'in en gelişmiş ve modern ilçesi olacak' dedi.

Kenan Tokgöz
00:00 - 23/12/2008 Tuesday
Güncelleme: 18:12 - 23/12/2008 Tuesday
Yeni Şafak
Bayraklı'nın yıldızı, AK Parti ile parlayacak
Bayraklı'nın yıldızı, AK Parti ile parlayacak

AK Parti eski İl Başkanı Av. Ali Aşlık, kalabalık bir partili grubunun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Bayraklı'dan Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı'nın önünde düzenlenen törende, Bayraklı'yı iki yıl içinde diğer belediyelerin seviyesine getireceğini ifade eden Aşlık, "5 yılın sonunda Bayraklı İzmir'in en modern ve gelişmiş ilçesi olacak" dedi. CHP'li belediyelerin gecekondu bölgelerine hizmet götürmediğini Bayraklı'nın da bu nedenle geri kaldığını dile getiren Ali Aşlık, "Bayraklı hizmete muhtaç. Yapılacak çok iş var. Bu nedenle bilgimizi ve deneyimimizi halkımızla da el ele vererek Bayraklı için kullanmaya karar verdik" diye konuştu. Bayraklı'nın Altınyol ve Çevreyolu arasında kaldığını ve gelişmeye açık bir bölge olduğunu da hatırlatan Aşlık, "İlçemizin yaldızı Ak Parti ile parlayacak" sözünü verdi. Kendisinin diğer aday adaylarından farkının olmadığını, genel merkez kimi aday belirlerse onunla birlikte Bayraklı'nın ve Büyükşehir Belediyesi'nin Ak Parti'ye geçmesi için çalışacaklarını kaydeden Aşlık, önlerine ne tür engeller çıkarılırsa çıkarılsın bütün güçleriyle bunu başarmak için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

15 years ago