|

'Erdek'te hizmet çiçekleri ekeceğim'

29 Mart Yerel seçimlerinde Erdek Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Aysan, işbaşı yaptı. Milletvekili Öztaylan'ında katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Aysan, "Tüm Erdek'lilerin belediye başkanı olacağım ve yaza da Erdek'e hizmet çiçekleri ekeceğim" dedi.

İh
00:00 - 11/04/2009 Cumartesi
Güncelleme: 17:15 - 11/04/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
'Erdek'te hizmet çiçekleri ekeceğim'
'Erdek'te hizmet çiçekleri ekeceğim'

Balıkesir'in Erdek ilçesinin yeni Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, düzenlediği törenle görevinin başına geçti. Milletvekili Öztaylan'ında katılımıyla gerçekleşen törende kurban ve kurdela keserek göreve başlayan Başkan Aysan, "Tüm Erdek'lilerin belediye başkanı olacağım ve yaza da Erdek'e hizmet çiçekleri ekeceğim" dedi.

Belediye binası önünde düzenlenen törene Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Necati Elmas, Erdek Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kurban kesimi ile başlayan törende ilk konuşmayı Belediye Başkanı Hüseyin Aysan Yaptı.


HUZUR RÜZGARLARI ESİYOR

Başkan Aysan, Erdek'lilere hizmet etmenin sözünü vererek, "Benim seçimleri kazandıktan sonra sizlere hizmet edecek yeni belediye yönetimi olarak bizlerin hayırlı bir gün olan Cuma günü tören yaparak belediyeye girmek istedim, çok şükür sizlerin sayesinde ve yüce Allah'ın takdiriyle hizmete başlama günümüz de Cuma oldu. Bundan sonra artık her zaman söylediğim gibi, hepinizin tüm Erdek'in belediye başkanı olacağım oy veren vermeyen, seven sevmeyen diye ayırt etmeyeceğim, Erdek'imizde huzur rüzgarları esmesini sağlayacağım. Yaza da hizmet çiçekleri ekeceğim bunun içinde siz Erdek'lilere söz veriyorum. Seçim süresi boyunca ve sandıklarda göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı tüm Erdek halkına teşekkür ediyorum. Bu başlangıcımızın Erdek'imize ve Erdek halkına, hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.


İŞİMİZİ GÜCÜMÜZ HİZMET ETMEK

Milletvekili Cemal Öztaylan, Erdek'te küskünlükleri ve dargınlıkları bir tarafa bırakarak ilçeye hizmet ekmek için çalışacaklarını belirterek, "Sevgili Erdekliler, Hiç kimseye gönlümüz kırgın değil, ben Erdek'te Aysan ailesinin damadı olmaktan şeref duyan, onur duyan kıvanç duyan bir adamım. Ben Erdek'in de eniştesi olmaktan kıvanç duyan bir insanım. İşimiz, kavga etmek değil, Erdek'te insanları birbiri ile kucaklamak ve kucaklaştırmak. Küskünlükleri, dargınlıkları bir tarafa bırakarak, düşmanlıkları ortadan kaldırmak ve bütün işimiz 5 yıldır, ikramiyesini almayan, 5 aydır maaşını alamayan ve trilyonlarca borcu olan bu Erdek Belediyesi'ni kurtarmak. Değerli kardeşim Hüseyin Aysan'a ve tüm Erdek'e destek vermek için elimden gelen her şeyi yapmaya söz veriyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından belediyenin kapısına asılan kurdelanın kesimiyle belediyeye girildi. Kurdelayı Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ın babası Mustafa Aysan keserken, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, törenin ardından vatandaşların tebriklerini kabul etti.

15 yıl önce