|

Hanımlar Lokali'ne kayıtlar uzatıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali'nde yeni dönem üye kayıtlarının süresi 26 Aralık 2008 Cuma gününe kadar uzatıldı.

Yeni Şafak
00:00 - 23/12/2008 Salı
Güncelleme: 18:22 - 23/12/2008 Salı
Yeni Şafak
Hanımlar Lokali'ne kayıtlar uzatıldı
Hanımlar Lokali'ne kayıtlar uzatıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'da ilk kez Kent Konakları kapsamında Selçuklu İlçesinde hizmete sundukları Hanımlar Lokali'nin 20 ayrı branşta verdiği kurslar, spor yapma imkânı ve sosyal ortamıyla Konya'nın sosyo-kültürel seviyesine katkı yaptığını belirtti.

Hanımlar Lokali'nin Türkiye'ye örnek kuruluşlardan biri olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, bugüne kadar toplam 2 bin 250 kişinin yararlandığı lokale ilginin her geçen gün arttığını ifade etti.

Selçuklu İlçesindeki Hanımlar Lokali'nin ardından Meram'da yapımı devam eden lokalin Ocak ayında tamamlanacağını kaydeden Başkan Akyürek, yakın zamanda Karatay İlçesine de bir Hanımlar Lokali yapacaklarını dile getirdi. Başkan Akyürek, 24 Kasım'dan bu güne 655 kişinin yeni kayıt yaptırdığı Hanımlar Lokali'ne üye kayıtlarının 26 Aralık 2008 Cuma gününe kadar uzatıldığını da sözlerine ekledi.

Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali'nde başta aerobik olmak üzere yüzme, masa tenisi ve bilardo sporlarını yapabilen bayanlar; bilgisayar, yabancı dil, Aile Danışmanlığı ve Rehberlik, halk oyunları, ney, bağlama, gitar, ebru, resim, diksiyon, hızlı okuma, giyim, mefruşat, kuaförlük, takı tasarımı ve ahşap boyama kurslarına katılabiliyor. Hanımlar Lokali kayıt işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.konya.bel.tr adresinden ulaşılabilir.

15 yıl önce