|

İttifak, Selva ve İmaş'la MÜSİAD fuarında

İttifak Holding, bu yıl 7-10 Ekim tarihleri arasında 13'üncüsü gerçekleştirilecek MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nda yerini alıyor. 12. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nda "En İyi Stand" ödülünü alan İttifak, ihracat gücü yüksek iştirakleri olan Selva Gıda ve İmaş Makine'yi ön plana çıkartacakları fuara iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Ramazan Düşünceli
00:00 - 4/10/2010 Pazartesi
Güncelleme: 18:21 - 4/10/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
İttifak, Selva ve İmaş'la MÜSİAD fuarında
İttifak, Selva ve İmaş'la MÜSİAD fuarında

Anadolu'nun en büyük holdinglerinden İttifak, MÜSİAD tarafından iki yılda bir düzenlenen, bu yıl 7-10 Ekim tarihleri arasında 13'üncüsü gerçekleştirilecek MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nda yerini alıyor. 12. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nda "En İyi Stand" ödülünü alan İttifak, ihracat gücü yüksek iştirakleri olan Selva Gıda ve İmaş Makine'yi ön plana çıkartacakları fuara iddialı bir şekilde hazırlanıyor. İttifak ve iştirakleri, CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenecek fuarda, ziyaretçilerini, 211 metrekarelik standıyla 1 no'lu Hall'de ağırlayacak. Ülke ekonomisine katma değer sağlayarak ekonomik kalkınma ve sosyal gelişmeye destek olmak amacıyla 1988 yılında çokortaklı bir yapı olarak kurulan İttifak, inşaattan gıdaya, alışveriş merkezlerinden makineye, hayvancılıktan tarıma çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 18 iştirakiyle, 5 bin kişiye doğrudan, yaklaşık 7 bin kişiye dolaylı istihdam yaratmış durumda. "Yüzde 100'ü halka açık" bir şirket olarak hisse senetleri İMKB'de işlem gören İttifak, istikrarlı büyümesi ve sürdürülebilir karlılığı, güçlü öz sermayesi, uluslararası deneyimi, entelektüel birikimi ve evrensel standartlarda ahlaki değerleri benimseyerek sağladığı başarılarıyla, ülke ekonomisine ve sosyal hayatına katkı sunmaya devam ediyor.


SELVA 2011'DE KAPASİTESİNİ YÜZDE 75 ORANINDA ARTIRACAK

1988 yılında İttifak'ın ilk iştiraki olarak kurulan ve faaliyetine un ve irmik üretimiyle başlayan Selva Gıda, yenilikçi ve öncü kimliğiyle öne çıkarken, sektöründe ilklerin temsilcisi ve en fazla ürün çeşidine sahip marka konumuna geldi. Türkiye'nin kendi markasıyla en büyük makarna ve irmik ihracatçısı olan Selva, uluslararası alanda, 5 kıtada 65'e yakın ülke distribütörlüğüyle dağıtım yapıyor. Selva, halen devam eden yeni yatırımlarıyla, 2011 yılında üretim kapasitesinde yüzde 75 oranında artış hedefliyor. 1989 yılında kurulan ve değirmen sistemleri üretimiyle faaliyete başlayan İmaş Makine, 1991 yılında üretim bandına şeritli testere tezgahlarını ekledi. Sektörünün en yüksek üretim kapasitesine sahip şirketi İmaş, ileri teknolojisinin de desteğiyle uluslararası arenada büyük çaplı projelere imza atıyor. Son olarak Kuzey Amerika pazarına da giren ve anahtar teslim değirmen sistemleri kurduğu ülke sayısını 41'e çıkaran İmaş, Milleral ve Cuteral ile sektörünün iki önemli markasının da sahibi.

14 yıl önce