|

Kebude: TOKİ Hastanesi bitirilmelidir

AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Çukurova Üniversitesi'nin girişimleri sonucu Danıştay tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen 400 yataklı TOKİ hastanesi inşaatının tamamlanması gerektiğini söyledi.

Alper Ünal
00:00 - 11/01/2010 Pazartesi
Güncelleme: 18:19 - 11/01/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Kebude: TOKİ Hastanesi bitirilmelidir
Kebude: TOKİ Hastanesi bitirilmelidir

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yüreğir'de yaptırılan ve tamamlanma aşamasına gelen 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının tamamlanması gerektiğini belirten AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Çukurova Üniversitesi'nin (Ç.Ü.) girişimleri sonucu Danıştay'ın aldığı yürütmeyi durdurma karanının Adana'nın menfaatine olmadığını belirtti. Adana'daki hasta yatak sayısı açığını kapatmak üzere TOKİ tarafından ihale edilen ve inşaatına 2 yıl önce başlanan 400 yataklı devlet hastanesi yatırımının AK Parti hükümeti döneminde Adana'ya yapılan büyük yatırımlardan biri olduğuna dikkat çekti. AK Parti hükümeti döneminde Aana'nın büyük yatırım ve hizmetlere kavuştuğunu söyleyen Kebude, “Hükümetimizin Adana'ya yaptığı yatırımlar göz ardı edilemez” dedi.

AK Partili bazı vekillerin Danıştay'ın yürütmeyi durdurma kararında etkili olduğu yada üniversite ile birlikte hareket ettiği yönünde bazı basın yayın organlarında çıkan haber ve yorumların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Kebude, “Hiçbir siyasinin bağımsız yargıya müdahale etmesi düşünülemez. Böyle bir ithamda bulunmak herşeyden önce bağımsız yargıya hakarettir. Ayrıca milletvekilleri de dahil hiçbir AK Partili'nin Adana'ya yapılacak bir hizmeti yada yatırımı engellemesi söz konusu olamaz. Çünkü AK Parti millete hizmet etmek için kurulmuş bir partidir. Son 7 yılda partimizin ortaya koyduğu hizmetler bunun göstergesidir. Bunun aksi yönündeki haber, yorum veyahut iddialar maksatlı, art niyetli ve gerçekleri çarpıtmak isteyenlerin ortaya koyduğu davranışlardır” diye konuştu.


14 yıl önce