|

Of Belediyesi Fatih Caddesi'nin genişletiyor

Of Belediyesi, İrfanlı Mahallesi Fatih Caddesi'nde başlatılan yol modernize çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Oktay Saral, Kalyon Viyadüğü'nden İmam Hatip Lisesi'nin bulunduğu kısma kadar olan yaklaşık 3 kilometrelik yolda incelemelerde bulundu.

Metin Kurt
00:00 - 24/12/2008 Çarşamba
Güncelleme: 17:50 - 24/12/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Of Belediyesi Fatih Caddesi'nin genişletiyor
Of Belediyesi Fatih Caddesi'nin genişletiyor

Çalışmaların yapıldığı yerde incelemelerde bulunup yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Saral, Fatih Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'nın devamı olarak tasarladıklarını ve 28 Mart seçimlerinde bu caddenin yolunu Atatürk Bulvarı'na yakışır bir halde yeniden düzenleyeceklerinin sözünü verdiklerini belirtti. Başkan Saral, "Mahalle sakinlerine verdiğim bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Fatih Caddesi üzerinde iki adet okul bulunuyor. Okula gidip gelen öğrencileri ve mahalle sakinlerinin ulaşımlarını rahatlatacak şekilde tasarladığımız geniş kaldırımlar, gece aydınlatması ve çift taraflı bölünmüş yol ile Fatih Caddesi ilçemizin nadide caddelerinden birisi olacak." dedi.

Fatih Caddesi'ndeki çalışmaların toplam maliyetinin 175 bin YTL olduğunu açıklayan Başkan Saral, caddenin yeni görünümüne yeni yılın Şubat ayında kavuşacağını dile getirdi. Bölünmüş yol olarak tasarlanan caddede yapılacak geniş tretuarların yayalara büyük kolaylık sağlayacağını ifade eden mahalle sakinleri, asfaltın dökülmesi ve ışıklandırmanın yapılmasıyla caddenin hoş bir görünüme kavuşacağını söyledi.

15 yıl önce