|

Ova Market, Kılıçaslan'da şube açtı

Ova Süt, alışveriş merkezleri zincirine bir halka daha ekledi. Ova Market'in Kılıçaslan Mahallesi'nde yeni açtığı mağaza 370 metrekare alana sahip ve modern bir ortamda tüketicilerine hizmet sunacak.

Şeyma Paşabekiroğlu
00:00 - 11/04/2009 Cumartesi
Güncelleme: 16:42 - 11/04/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Ova Market, Kılıçaslan'da şube açtı
Ova Market, Kılıçaslan'da şube açtı

Süt ve süt ürünlerinin yanı sıra diğer mutfak ihtiyaçlarının da bulunduğu Ova Marketler zincirinin 6. halkası olan Kılıçaslan şubesi işinin uzmanı çalışanları ile hizmet vermeye başladı. Her gelir grubundan tüketiciye hitap eden ürün çeşitleri ve fiyatlar ile müşteri odaklı hizmet ilkelerini prensip edinen Ova Market rahat ve ferah mağazalarında profesyonel personel kadrosu ile kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunarken; modern ve ferah mağazalarında tüketicilere alış veriş imkânı sunuyor. Düzenlenen açılış töreninde kurdeleyi Ova Alışveriş Merkezleri Genel Müdürü Seyfi Aktolan, keserek, mağazanın Konya'ya hayırlı olmasını diledi. Tüm finans güçlerini harcayarak, vatandaşa en kaliteli ürünü en ucuza sunmak istediklerini belirten Seyfi Aktolan, ileriki günlerde 1600 metrekarelik bir şube daha açacaklarını söyledi.

Aktolan, "Ova Süt olarak, satış şubesi şeklinde başladığımız, marketçilik hayatına, bugün Kılıçaslan Mahallesi'nde 6. şubemizi açarak marketler zinciri olarak devam ediyoruz. Krizin baş gösterdiği ülkemizde, yerel bir marka olmanın verdiği sorumlulukla, kaliteli ürünün, ucuza da satın alınabileceğini marketlerimizle göstereceğiz. Konyalılara en güzel hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Güler yüzlü hizmet sunmak bir numaralı görevimiz. Yeni şubemiz herkese hayırlı olsun" diye konuştu.



15 yıl önce
default-profile-img