|

Recep Tayyip Erdoğan Meydanı'nında ağaçlandırma yapılıyor

Kilis Belediyesi tarafından yapılan Recep Tayip Erdoğan Meydanı'nda çevre düzenleme, yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ağaçlandırma çalışmaları başladı.

Kemal Uğur Ünler
00:00 - 23/12/2008 Salı
Güncelleme: 18:10 - 23/12/2008 Salı
Yeni Şafak
Recep Tayyip Erdoğan Meydanı'nında ağaçlandırma ya
Recep Tayyip Erdoğan Meydanı'nında ağaçlandırma ya

Konuyla ilgili bilgi veren Kilis Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut, Kilis'imize kazandırmış olduğumuz ikinci meydanımız Recep Tayyip Erdoğan Meydanı'na çevre düzenlemelerinin yapıldı. Yeni yollar açtık ve bu yolları Nemika, Mercidabık Ahmet Rasim, Kanal Boyu ve Av. Mehmet Yeşilçimen Caddelerine bağlayarak trafik akışını rahatlattı. Ayrıca kullanım ve görünüm açısından mükemmeli yakalayabilmek için açılan bu yolların kilit taşı ile döşedik. Bu çalışmaları kısa sürede tamamladık. Peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını da tamamlayarak meydanda güzel bir görüntü oluşturduk" dedi.

Görev arkadaşlarıyla birlikte Kilis'e hizmet etme gayreti içinde olduklarını belirten Başkanı Bulut, "Kentlerin yaşam mekanlarımız olmanın yanı sıra bizden önceki nesillerin bize bıraktığı ve bizim de gelecek nesillere bırakmamız gereken emanetler olduğunun bilincindeyiz. Bizler hiçbir zaman günü kurtarmak anlayışı ile hareket etmedik. Hizmetlerimizi sadece bu gün için değil Kilis'imizi yarınlara, modern ve imrenilen bir kent olarak taşımayı hedef seçip yaptık. Çalışmalarımız amacına ulaşıncaya kadar hizmetimiz sürecek" diye konuştu.



15 yıl önce
default-profile-img