|

Çakır: Hedefimiz güler yüzlü hizmet

Malatya Belediye Başkanı Adayı Ahmet Çakır, göreve seçilmesi halinde yeni bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşın güler yüzle karşılanacağını bildirdi.

Hanifi Evren
00:00 - 6/02/2009 Cuma
Güncelleme: 17:35 - 6/02/2009 Cuma
Yeni Şafak
Çakır: Hedefimiz güler yüzlü hizmet
Çakır: Hedefimiz güler yüzlü hizmet

AK Parti Malatya Belediye Başkanı Adayı Ahmet Çakır, Salköprü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Adayı Çakır, burada yaptığı konuşmada, belediye başkanı seçilmesi halinde belediye yönetiminde etkin ve verimlilik odaklı yönetim anlayışına geçileceğini belirtti.

Vizyon sahibi, yetkiyi paylaşan, risk almakta arzulu, yenilik ve değişikliğe açık bir yönetim ile başarıyı ödüllendiren, ekip çalışmasına önem veren, kalite odaklı bir sistem uygulayacaklarını vurgulayan Çakır, şöyle konuştu: "Süper hizmet masaları ile belediyeye gelen vatandaş karşılanacak, danışma dahil olmak üzere birçok işlemini gerçekleştirecek ve gerektiğinde ilgili birimlere yönlendirecektir. Yani hizmetin takibi tek noktada toplanacaktır. Süper hizmet masaları personelinin günlük olarak verdikleri raporlarda tüm işlemler ayrıntılı şekilde yer alacak ve gün sonunda yöneticileri tarafından değerlendirilerek sisteme aktarılacaktır. Yeni bir belediyecilik anlayışı ile vatandaş güler yüzle karşılanacak, işlemlerini zamanla yarışarak yapacaktır. 'Bugün git, yarın gel' anlayışı tamamen yok edilecektir"


MALATYA'YI BEŞ BÖLGEYE AYIRICAĞIZ

Öte yandan Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, göreve seçilmesi halinde Malatya'yı 5 bölgeye ayıracaklarını ve her bölgede bir başkan yardımcısı görevlendireceklerini bildirdi. Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren'i ziyaret etti.

Göreve seçilmeleri durumunda Malatya'yı 5 bölgeye böleceklerini ve her bölgede bir başkan yardımcısı görevlendireceklerini vurgulayan Çakır, 'Muhtarlarla o başkan yardımcısının sürekli irtibat halinde çalışmasını sağlayacağız. Muhtarların hizmetlerini sürdürürken karşılaştıkları sorunlara zamanında müdahale ederek mahallelinin mağduriyetine çözümler üretilecektir. Mahalle ile ilgili tüm kararlarda muhtar ve mahallelinin görüşüne başvurulacak' dedi. Mustafa Eren, muhtar evlerin elektrik aboneliği ve birikmiş borçlarının çözülmesini isteyerek, 'Ayrıca muhtar evlerinin internet ve bilgisayar ihtiyacı var' dedi.



15 yıl önce