|

Darıca'da KO-MEK sergisi coşkusu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK kursiyerlerin hazırladıkları el emeği göz nuru eserler Darıca ilçe sergisiyle görücüye çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "KO-MEK, insanın kendini en iyi şekilde geliştirdiği, bilgi ve becerilerini arttırdığı ve meslek sahibi olduğu yerdir" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 2/06/2013 Pazar
Güncelleme: 13:07 - 2/06/2013 Pazar
Yeni Şafak
Darıca'da KO-MEK sergisi coşkusu
Darıca'da KO-MEK sergisi coşkusu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK kursiyerlerin hazırladıkları el emeği göz nuru eserler Darıca ilçe sergisiyle görücüye çıktı. Darıca ilçesinde bulunan kurs merkezlerinin yer aldığı ilçe sergisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu''nun katılımıyla açıldı. Başkan Karaosmanoğlu, '''KO-MEK, insanın kendini en iyi şekilde geliştirdiği, bilgi ve becerilerini arttırdığı ve meslek sahibi olduğu yerdir" dedi.

KURSİYERLERİ KUTLADI

Darıca İlçe sergi açılışında konuşma yapan Karaosmanoğlu, "KO-MEK kurslarında insanlar istedikleri alanda kendini geliştiriyor, bilgi ve becerilerini arttırıyor ve en önemlisi meslek sahibi oluyorlar. Bunların yanı sıra sosyal ortamda çevre edinerek kendilerine olan özgüvenlerini arttırıyorlar" dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak''da sergi açılışında bir konuşma yaptı. Karabacak, KO-MEK kurslarının en güzel hizmetlerden biri olduğunu belirtti. Binlerce insanın KO-MEK''te eğitim aldığını söyleyen Karabacak, "İnsanlar KO-MEK''te bilgi ve beceri kazanarak meslek sahibi oluyorlar" dedi.

GENİŞ BİR EĞİTİĞİM YELPAZESİ VAR

Kursiyer Esin Arıkan, "KO-MEK''in bu kadar geniş bir eğitim yelpazesinin olması, imkânlarının bu kadar cezbedici olması, beni de bu aileye dâhil eden nedenlerden sadece bir kaçıydı. Ben bu aileye Ebru sanatıyla dâhil oldum. Daha sonra Filografi branşında eğitimime devam ettim. Üretmek ve ürettiklerinin beğenilmesi, satışıyla elde edilen gelirler aile bütçemize katkı sağladı" dedi.

Kursiyerler de Başkan Karaosmanoğlu''na Filografi Sanatıyla yaptıkları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi amblem ve logosunu taşıyan tabloyu hediye ederek teşekkürlerini belirttiler.

KO-MEK kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan ilçe sergileri 06 Haziran Perşembe günü Gebze ilçe sergisiyle final yapacak

11 yıl önce