|

Darıca'daki vaatlerimizin yüzde 95'ini gerçekleştirdik

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 4 yıllık icraatların anlattı. Karabacak, yerel seçim propaganda döneminde söz verdikleri icraatların yüzde 95'ini yerine getirdiklerini belirterek, bunun yanı sıra yeni belediye binası ve kent meydanı projelerine de ağırlık verdiklerini söyledi

E. Tarık Dündar
00:00 - 27/05/2008 Salı
Güncelleme: 10:06 - 27/05/2008 Salı
Yeni Şafak
Darıca'daki vaatlerimizin yüzde 95'ini gerçekleşti
Darıca'daki vaatlerimizin yüzde 95'ini gerçekleşti

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Kalepark düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile görevde geçen dört yılını değerlendirdi.

Kahvaltıya partili belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte AK Parti Darıca İlçe Başkanı Orhan Pala katıldı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Karabacak, yapılacak kent meydanı hakkında bilgi vererek, belediye olarak bu fikir doğrultusunda çalışıp hizmet ürettiklerini söyledi.

Yerel seçim propaganda döneminde söz verdikleri icraatların yüzde 95'ini yerine getirdiklerini vurgulayan Karabacak bunun yanı sıra vaatleri arasında yer almamasına rağmen yeni belediye binası ve kent meydanı projelerine yöneldiklerini belirtti. Temmuz ayı içinde tamamlamayı hedefledikleri kentin kimliğini değiştirecek Kent Meydanı Projesi'ni bitirmek için geceli gündüzlü çalıştıklarını söyleyen Karabacak, otobüs duraklarının bulunduğu meydanı içine alacak. Modern görünümlü bir saat kulesi, bir kafeterya, tören alanı, yürüyüş yolları, süs havuzları ile birlikte Darıca'nın gelişen ve değişen yüzünü yansıtacak olan modern bir Kent Meydanı olacakğını belirtti.

Doğalgaz çalışmalarının ilçe merkezinde tamamlanmak üzere olduğunu, çalışmanın sürdüğü Kazım Karabekir, Fevzi Çakmak, Osmangazi ve Nene Hatun Mahalleleri'nde de yılsonuna kadar tamamlanması hedeflendiğini dile getiren Karabacak, 170 dönümlük alanda devam eden Sancaktepe Projesi tamamlandığında da civar ilçelerden vatandaşların da ilgi göstereceği, İstanbul'daki Çamlıca tepesinden daha güzel bir piknik ve dinlence alanının ortaya çıkacağını söyledi. Ayrıca Sancaktepe'de oluşturulacak olan piknik alanında bir de sosyal tesis oluşturulacak.



16 yıl önce