|

Gazlıgöl'e beş yıldızlı termal tesisi

Çınar Termal Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cavit Çınar, Çınar Termal'in büyük bir proje olduğunu söyledi. Termal proje dalında projelerinin Avrupa'da birinci seçildiğini vurgulayan Çınar, "600 trilyonluk bir yatırımla Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük beş yıldızlı termal tesisini yapıyoruz. Hedefimiz bu büyük projeyi 2012 yılının 30 Ağustosu'nda bitirmek" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 13/02/2010 Cumartesi
Güncelleme: 17:45 - 13/02/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Gazlıgöl'e beş yıldızlı termal tesisi
Gazlıgöl'e beş yıldızlı termal tesisi

Afyon Garden Kale Otel'de bir araya gelen Çınar Termal'in satış temsilcileri projeyle ilgili bilgilendirme toplantısına katıldılar. Burada hayata geçirdikleri Çınar Termal projesi hakkında bilgi veren Çınar Termal Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cavit Çınar, Çınar Termal projesini hayata geçirmek için Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin'in de gayret ve destekleriyle iki ay önce çalışmalara başladıklarını söyledi. Çınar Termal'in büyük bir proje olduğunu vurgulayan Mustafa Cavit Çınar, termal proje dalında projelerinin Avrupa da birinci seçildiğini ifade etti.

Çınar, "600 trilyonluk bir yatırımla Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük beş yıldızlı termal tesisini yapıyoruz. Bu büyük projeyi 2012 yılının 30 Ağustosu'nda bitirerek, zafer bayramıyla birlikte kutlamayı düşünüyoruz. 85 metre kareden oluşan 1+1 içi havuzlu dairelerimiz birde 170 metre kareden oluşan 2+1 şeklinde 170 metrekarelik VIP dairelerimiz mevcuttur. Yılda bir hafta ve 10 gün şeklinde kalınabilecek devre mülklerimizde fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinden kapalı ve açık havuzuna çocuk kreşlerinden oyun salanlarına alışveriş merkezlerinden bin kişilik toplantı salonlarına Yörük çadırından bowling salonlarına ve asansörlü engelli havuzlarına kadar tesislerimizde müşterilerimiz bir çok imkan faydalanacaktır. Bu kriz döneminde hiçbir krediye ihtiyaç duymadan yaptığımız yatırım yastık altındaki paraları çıkararak büyük bir istihdam sağlayacak projemiz ülke ekonomisine de önemli katkı oluşturacaktır" dedi.


YILDA 200 BİN KİŞİ GAZLIGÖL'E GELİYOR

Çınar Termal'i hem yatırım hem de sağlık boyutuyla Türk halkının benimsediğini vurgulayan Mustafa Cavit Çınar, "Haftada 4 bin yılda ise 200 bine yakın insan Afyon'a ve tesisimizin yer aldığı Gazlıgöl kasabamıza geliyor. Gelen insanlar kış aylarında durgun geçen Afyon ekonomisine can suyu oluyor" şeklinde konuştu.

Çınar Termal Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı İlhami Kapan ise, Çınar Termal'le ilgili bilgiler verdi. Büyük bir projeye imza attıklarını belirten İlhami Kapan, "Afyon Gazlıgöl'de Türkiye'nin belki dünyanın mineral değeri en yüksek 32 mineralli şifalı suyuna sahibiz. Yıllardan beri bu sular boşa akıp gitmiş şimdi bunun yeni yeni farkına vardık. kuracağımız 5 yıldızlı termal tatil köyüyle yılda iki yüz bine yakın insana hizmet vereceğiz.Burada halkımız hem parasal hem de sağlık boyutuyla büyük bir imkana kavuşacak cüzi paralarla büyük yatırım sahibi olacaklar" şeklinde konuştu.

Bu arada Afyon ili 2008 yılında Kızılay Maden Suları'nın da çıktığı Gazlıgöl kasabası da dahil olmak üzere Turizm Teşvik bölgesi ilan edildi. Garden Kale Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Genel Müdürler Mehmet Demirel - Nermin Doğan Genel Koordinatörler Cüneyt Tıkız - Yusuf Yıldırım şirketin Bölge Müdür ve Bölge Müdür Yardımcıları ile bine yakın satış temsilcisi katıldı.



14 yıl önce