|

Göktaş: Gizli el AK Parti'nin başarısı istemiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Türkiye'de sorunları çözme noktasında gizli bir elin müdahalesi olduğunu söyledi.

Kamil Anahar
00:00 - 3/03/2008 Pazartesi
Güncelleme: 18:33 - 3/03/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Göktaş: Gizli el AK Parti'nin başarısı istemiyor
Göktaş: Gizli el AK Parti'nin başarısı istemiyor

AK Parti Şubat ayı İl Dayanışma Toplantısı'nı Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirdi. Toplantıya Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl, Kemalettin Göktaş, AK Parti eski Milletvekili Aydın Dumanoğlu, AK Parti kurucu üyeleri, ilçe ve mahalle teşkilatları katıldı. Toplantı bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Kemallettin Göktaş, ülke gündemine ilişkin açıklamalar yaptı. Sınır ötesi operasyonun başarılı geçtiğini ifade eden Göktaş, "Yıllardır ülke olarak terörle mücadele ediyoruz. Bugüne kadar ülkemiz 300 milyar dolar terörle mücadele için harcamıştır. Bu para ülkemizi kalkındırırdı. Birileri Türkiye'nin kalkınmasını istemiyor" dedi. Kuzey Irak'taki kara harekatıyla ilgili görüşlerini de dile getiren Göktaş, "Bir harekat olabileceğini tahmin ediyorduk. Türkiye'de kangren olan her olayın üstesinden gelmek için yoğun çaba harcıyoruz. Şuanda askerimiz çekilmiştir. Başarılı bir operasyon gerçekleşmiştir. Gerekirse yeniden girilir. 22 Temmuz seçimlerinin en büyük mağlubu DTP'dir. Çünkü Güney Doğu DTP'nin yanında olmadığını seçimlerde göstermiştir" ifadelerini kullandı.


SORUNLAR YILLARDIR ENGELLENİYOR

Türkiye'de sorunları çözme noktasında gizli bir elin müdahalesi olduğunu ifade eden Göktaş, "50 yıldır ülkede başörtüsü sorunu var. Kızlarımızın neden ellerinden okuma hakları alınıyor ki. Gizli bir el Türkiye'de yıllardır bu sorunun çözülmesini engelledi. Benim çocuklarım türbanlı oldukları için yurt dışında eğitim alıyorlar. Bunun zorluklarını ben bilirim. Türkiye'nin %80'i bu sorunun çözülmesini istiyor. Bir grup azınlık Türkiye'yi tahakkum altına almaya çalışıyor. Bunlar ne cumhuriyetçi ne de halkçı. Onun için Akdeniz makisi gibi büyümüyorlar. Allah ıslah etsin ne diyelim. Yerel seçimlerde öyle bir tokat yiyecekler ki, yerden kalkamayacaklar. Halkla savaşıyor bunlar. Halka karşı savaşırsan akıbetin böyle olur" şeklinde konuştu

16 yıl önce