|

'İlkadım'daki gelişimin göstergesi halktır'

İlkadım Belediye Başkan Erdoğan Tok, insan merkezli hizmetlerin yerine getirilmesindeki anlayışın göstergesinin halk olduğunu dile getirdi. Tok, 'Vatandaşı dinlemeden, anlamadan ve bilmeden hizmet yapan her daim kaybetmeye mahkumdur. Mühim olan halk içinde, halkı gözlemleyerek hizmet etmektir' dedi

Mehmet Şimşek
00:00 - 22/12/2008 Pazartesi
Güncelleme: 18:08 - 22/12/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
'İlkadım'daki gelişimin göstergesi halktır'
'İlkadım'daki gelişimin göstergesi halktır'

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde Memur-Sen İl Başkanı Nurettin Sever, Memur-Sen'e bağlı şube sendika başkanları ve üyeleri ile bir araya geldi. Yoğun bir katılımın gözlendiği toplantıda konuşan Başkan Erdoğan Tok, 5 yıllık hizmet dönemini, hazırlanan sunumla ortaya koydu. Göreve geldiği süre içersinde hizmet ve projelerini geleceğe dönük hedeflerini anlatan Başkan Erdoğan Tok, insan merkezli hizmetlerin yerine getirilmesindeki anlayışın göstergesinin halk olduğunu ifade etti.

Tok, bu borcun ancak bu şehrin ve insanlarının geleceği için ter dökerek, emek vererek, yorularak ödeneceği inancında olduğunu kaydetti. Halktan kopuk ve halk ile ilişkileri sınırlı bir şekilde hizmet üretmek ve yapmak bir belediye başkanı için kayıp olduğunu söyleyen Başkan Tok, 'Bir Belediye Başkanının asli görevlerinin en başındaki sorumluluğu halkın içinde olmasıdır.Vatandaşı dinlemeden, anlamadan ve bilmeden hizmet yapan her daim kaybetmeye mahkumdur. Mühim olan halk içinde, halkı gözlemleyerek, anlayarak görev yapmaktır. Başbakanımız her fırsatta bu konuya dikkat çekmektedir.' diye konuştu.


'GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ'

Geliştirilen her proje, yapılan her yatırım İlkadım'ın geleceğini ilgilendiren çalışmalar olduğunu ifade eden Başkan Tok, 'Belediye Başkanlığı makamı eleştirmek makamı değildir; çözüm üretme makamıdır.Biz bu anlayışla çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.Bizler üzerimize düşen tarihî sorumluluğu yerine getirmeye, bu şehrin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğu başarmaya mecburuz. Bizim varlığımızı temellendirdiğimiz yer, halkımızın birliğidir.Yola çıktığımız ilk gün, halkımıza nasıl açık bir dille konuştuysam, yarın da açık bir dille konuşmaya devam edeceğim.' dedi.




15 yıl önce