|

İnşaat mühendislerine onur plaketi

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, inşaat mühendisleri plaket töreninde Konya'nın gelişip güzelleşmesinde inşaat mühendislerinin büyük katkısı olduğunu söyledi.

Salih Köprülü
00:00 - 22/12/2008 lundi
Güncelleme: 18:27 - 22/12/2008 lundi
Yeni Şafak
İnşaat mühendislerine onur plaketi
İnşaat mühendislerine onur plaketi

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi tarafından 19 Aralık İnşaat Mühendisleri günü olması sebebiyle Konya Dedeman Otel'de bir plaket töreni düzenlendi. Programa, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Vakıflar Bölge Müdürü İbrahim Genç, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Cahit Birkan, Makine Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası Konya Şubesi Yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Törende konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'nın gelişip güzelleşmesinde inşaat mühendislerinin büyük katkısı olduğunu belirterek, "Konya'da Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünün gayet güzel ve kaliteli eğitim vermesi, özel gayret göstermesi ve İnşaat Mühendisleri Odası'nın da mesleki hassasiyeti, mensuplarının gelişimini sağlama noktasındaki çalışmaları ülkedeki birçok şehre örnek olmuştur." dedi.


MESLEKTE TECRÜBE ÖNEMLİ

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, "Bugün burada İnşaat Mühendisliği mesleğinde 25 ve 40 yılını doldurmuş büyüklerimizi, meslekte geçirdikleri yıllar sebebiyle 19 Aralık İnşaat Mühendisliği gününde onurlandırmak için toplandık. Meleğimizde bilginin yanı sıra tecrübe önemli bir yapı taşıdır. Karşılaşılan sıkıntılar ve zorluklar ancak ve ancak tecrübe ve birikimlerle aşılabilir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından meslekte 25. ve 40. yılını dolduran inşaat mühendislerine plaketleri ve onur belgeleri ile birlikte altın rozetleri de verildi.



il y a 15 ans