|

İpek Grup'dan geleneksel iftar yemeği

İpek Grup her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine 60'a yakın basın mensubu katıldı. İpeksaray Alışveriş Merkezi'nde (AVM) düzenlenen iftar yemeğine basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Gülsen Tutak
00:00 - 5/09/2009 Cumartesi
Güncelleme: 16:38 - 5/09/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
İpek Grup'dan geleneksel iftar yemeği
İpek Grup'dan geleneksel iftar yemeği

Düzenlenen iftar yemeğine; İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, İpek Mobilya A.Ş. Genel Müdürü Murat Arslan, İpeksaray AVM Genel Müdürü Mustafa Tatlı ve İpek Grup Kurumsal İletişim Müdürü Nezahat Yiğit katıldı.

İftar yemeğinden sonra açıklamalarda bulunan İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, yılda bir kez de olsa iftarda dostlarıyla sohbet etme fırsatını yakalamanın keyfini ve mutluluğunu duyduğunu belirterek, "Ramazan ayında geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar programına basınımızın değerli temsilcileri ile bir araya gelerek birlikte olma fırsatını buluyoruz. Hem muhabbet ediyoruz, hem iftarın keyfini çıkarmış oluyoruz. İftar vesilesi ile güzel bir birliktelik örneği gösterdik." dedi.

Arslan sözlerine şöyle devam etti: "Ramazan ayı hem manevi olarak güzel oluyor, hem de vücudumuz dinleniyor ve sıhhat buluyor. Ramazan ayının huzur içerisinde, tüm insanlarımıza yararlı olmasını diliyorum" diye konuştu.




15 yıl önce