|

Korkmaz'a MÜSİAD'dan onur ödülü

MÜSİAD Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, da üyeliğinde 15 yılını doldurması nedeniyle plaketini Ömer Bolat'ın elinden aldı. Mehmet Ali Korkmaz, MÜSİAD'a kuruluşundan bugüne gönül bağı ile bağlandıklarını belirtti.

Yeni Şafak
00:00 - 4/05/2012 Cuma
Güncelleme: 17:48 - 4/05/2012 Cuma
Yeni Şafak
Korkmaz'a MÜSİAD'dan onur ödülü
Korkmaz'a MÜSİAD'dan onur ödülü

MÜSİAD'ın kuruluşundan bugüne 15 yıl aktif olarak üyeliğini dolduran üyeler Genel Merkez tarafından plaketle ödüllendirildi. MÜSİAD Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz da üyeliğinde 15 yılını doldurması nedeniyle plaketini MÜSİAD 3. Dönem Genel Başkanı Ömer Bolat'ın elinden aldı. MÜSİAD Genel Merkez Genel Kurulu İstanbul'da gerçekleştirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar ve çok sayıda davetlinin katıldığı genel kurulda 15 yılını dolduran üyelere ödül verildi. MÜSİAD Konya Şubesi'nde 15 yıldır aktif olarak üyeliği devam eden ve bu zaman zarfında Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz da genel kurulda plaket alan isimlerden oldu. Plaketini Ömer Bolat'ın elinden alan Mehmet Ali Korkmaz, MÜSİAD'a kuruluşundan bugüne gönül bağı ile bağlandıklarını belirterek, 'İlk kurulduğu yıllarda az sayıda sanayicinin büyük fedakarlıkla çalıştığı bir kuruluştu. O zamanlarda çoğu yabancı ülkeyi ziyaret etmemiş sanayicilerimiz MÜSİAD'la birlikte ufkunu açtı. Sanayicilerimiz bugün dünyanın birçok ülkesine iş gezileri ve fuarlara katılan, ciddi ihracat rakamlarına ulaşan sanayici oldular. Bizler o günden bu birlikteliğin ülkemiz geleceği için ne kadar önemli bir birliktelik olduğunu biliyorduk' dedi.


'DENEYİMİMİZİ GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ'

MÜSİAD'da 15 yılını doldurmaktan dolayı büyük onur duyduğunu ifade eden Korkmaz, '15 yıllık zaman zarfında MÜSİAD üyeleri ile birlikte acısıyla tatlısıyla birçok organizasyonda beraber olduk. Burada kazandığımız deneyimi yeni nesillere öğretmek için çabamız devam edecektir. Bizler biliyoruz ki bu birliktelik ile global rekabet koşullarında, hak ve adaleti gözeterek üretim ve ticari faaliyetlerini her geçen gün yenileyecektir. Bizler yenidünya düzeninde ülkemizin büyümesi için her türlü koşulda çalışmalarımıza devam edeceğiz' şeklinde konuştu. Mehmet Ali Korkmaz'ın 15. yılını doldurmasının öneminin ayrı olduğunu söyleyen MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz da Mehmet Ali Korkmaz'a teşekkürlerini iletti. Korkmaz, 'Yönetim kurulumuzda beraber çalıştığımız ve fikirleri ile bize her daim destek olan Mehmet Ali Korkmaz Bey 15 yıl içerisinde MÜSİAD'a önemli katkılar yaptı kendisini tebrik ediyorum' diye konuştu.


12 yıl önce